Gündüz farları çok iyi.
Tırı önümüzdeki hafta yayınlar inşallah scs.
Biri bulup eliyle dokuna dokuna resmini çizsin artık şunun, nasıl olacak tartışması da son bulsun yeter
Çıktıktan sonra rahat 60-70 bin kilometre kullanacağız gibi geliyor çekici değiştirmeden
(yazarı tarafından geri alınan gönderi, bildirilmediği takdirde 24 saat içinde otomatik olarak silinecek.)
Yalnız benim dikkatimi çeken bir şey var bu kamuflajlı fotoğraflarda arkada hep farklı dorseler var eğer bunlar test aşamasında çekilen fotoğraflarsa neden arkada farklı dorseler var tırı test aşamasında çalıştırmış olabilirler mi?
Tır o zaman neden teste çıkarılıyor hava olsun diye mi ? Tırı farklı koşul ve farklı yüklerde deniyorlar ki bakıyorlar nasıl olmuş diğer serilere göre daha mı ergonomik nerelerde hata var neyi nasıl yapsaymışız nasıl olurmuş diye. Bunları tabi farklı farklı yüklerde deneyecekler. Adı üstüne daha araç test aşamasında.
Aracın yol şartlarına, hava olaylarına, motorun torkuna, aracın uzun yola ya da ağır yüke karşı verdiği dayanıklılığa, malum egzoz emisyonuna ,Euro 6 normları ve AB çevre emisyon standartlarına uygunluk vs. bakılır genelde. Lansman a kadar genelde hep test yaparlar ki son güne kadar bir problem vs. olmasın diye.
Çıktığı gibi BDF tandem moduyla tandeme çevirip kullanacağım. DAF 106 modelini pek sevemedim, DAF 105 bana daha tatlı duran bir çekici gibi geldi hep. Şekil itibariyle modifikasyona da daha müsait gibi geldi bana hep.
(yazarı tarafından geri alınan gönderi, bildirilmediği takdirde 24 saat içinde otomatik olarak silinecek.)
ben kendi adima hic de sikayetci degilim sayın yoda neyin gerekli neyin gereksiz olduguna da boyle bi platformda moderatorlerden baska kımsenın soz hakkı oldugunu dusunmuyorum
Her yeni bir şeyde aynı spam mesajlar atılıyor sohbete dönüştürülmesi böyle ciddi bir araç konusunda hiç hoş değil. Bunun için başka konu açılabilir. Ama geliyoruz bakıyoruz aynı mesajlar bir kere iki kere olsa bir şey yok ama çok basit şeylerden konu uzuyor, tartışma çıkıyor. Bıktım artık her yeni konuyu kilitlemek zorunda mıyız?
Ben yazacaktım konuyu saptırmayalım diye ama ayıp olur diye vazgeçtim.