ETS 2 - Yeni DAF XF, XG ve XG Plus

Çünkü tüm #StartTheFuture tanıtımlarında Euro 6 kullanılıyor :smiley:

2 Beğeni

bilmiyordum hocam sağolun :smiley:

2 Beğeni

Gündüz

12 Beğeni

Linkini atabilirmisin hocam, SCS hiç böyle birşey paylaşmadı çünkü :face_with_raised_eyebrow:

Steam kütüphane haberler kısmında var

1 Beğeni

O akşam saatlerine doğru çekilen bir fotoğraf, bu sabah :face_with_raised_eyebrow:

Bunu weibo’dan buldum
image
Ayrıca gündüz gözüyle çok iyi görünüyor sizce nasıl?

7 Beğeni

Aynen bende baktım az önce orada paylaşılmış :smile:

Aracın zaten tüm detayları yakın çekimleri vs. burada paylaşıldı daha neyi kaldı ki öğrenecek? Lansman zamanı sadece boyalı halini göreceksin. Tek eksik kokpit kısmı onunda 2 fotoğrafı paylaşıldı ama tam detaylı değil.

5 Beğeni

Fazla heyecanlısınız sanki :smiley:
Tek merak ettiğim nokta scs aynasız versiyonunu oyuna ekleyecek mi?
Eklerse belki sıra MP5 aşkıma gelir

5 Beğeni

Bu kadar heyecan yapmamız gayet normal bence :smiley:
Sonuçta daha önce hiçbir yerde görülmemiş, yeni AB düzenlemesine uygun tamamen yeni olan bir Tır geliyor :slightly_smiling_face:
Ve en önemlisi Firmalar-SCS arasında güven oluşuyor bu tarz çalışmalar sayesinde. Aynı 49X ve T EVO’da olduğu gibi :slightly_smiling_face:

Aynasız olayına gelirsek, gerçekte nasılsa öyle ekleyeceklerini düşünüyorum. SCS yarım bırakmaz, yani umarım. Fotoğraflarda aynasız versiyonu yok ama SCS’den de “Paaatttt” diye oyuna yeni eklenecek olan MirrorCam sistemini tanıtmasını bekleyemeyiz :slightly_smiling_face:

7 Beğeni

scs bu sadece mirror cam için bile kaç satırlık blog paylaşır(!) :smile:

3 Beğeni

Nasıl 49x te ilk başta sadece SFA modeli gelip sonradan bir anda SBA modelinide getirdiyse bi anda bundada böyle bir şey olabilir. Yani bize hiçbir şey söylemeyip belli etmeden bi anda önümüze koyabilir.

2 Beğeni

Farlar kamazın yenı modelı k5 e benzıyo ınşallah renault gıbı kayar led vardır

Buarada araç sarı üstünde kaplama var

5 Beğeni

Yani bunun gibi istiyorsun sen?

6 Beğeni

Yok hocam şunun gıbı

1 Beğeni

Ama bu Scania hocam her araç farklı değil yani bilmiyorum inşallah senin dediğin gibi olur hocam

4 Beğeni

yanlış bilmiyorsam XF olan yada sonrada XG olarak da bilinen en büyük aracın sinyalleri altta far yıkama parçasının yanlarında şerit gibi olan yerde ama kayar led olup olmadığını bilmiyorum

1 Beğeni

Sanırım sinyal bu, kayar lede benzettim şerit gibi olduğu için :slightly_smiling_face:
Tahminimce T EVO gibi kayar ledli sinyal olucak :relieved:

7 Beğeni

Pardon hocam yanlış yazmışım her araç aynı değil’dir. Kusura bakmayın

4 Beğeni