ETS 2 - Yeni DAF XF, XG ve XG Plus

Bu Sarı Lansman rengi sanırım, çok hoş duruyor aynı Yeni Man gibi :heart_eyes:

3 Beğeni

Doğru çıktı paylaştığım görüntü.Bakalım oyunda oynanış nasıl olacak.

3 Beğeni

Bu video sayesinde sızan interior fotoğrafları doğru çıkıyor :slightly_smiling_face:

13 Beğeni

Ben beğenmedim ned3nse bu aracı.

olabilir hocam zevkler ve renkler tartışılmaz :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

daha çok gt bir otomobile benzemiş :smile: ama sportif görünüyor hoş :grinning:

1 Beğeni

Tasarımı kaba duruyor.Eskilerde düz tasarımlıydı ama bilmiyorum ya.Gercekte görmek lazım.En başarılı yenilemeyi Scania yaptı.Sade ama güzel.

3 Beğeni

bana görede scania çok abartılıyor hocam dediğim gibi zevk meselesi tartışılmaz :slightly_smiling_face:

4 Beğeni

Ama yine atladığımız bir nokta var ; tasarımlar yapılırken öncelik yakıt tasarrufu :slight_smile: ee tabioyunda çok salladığımız bir durum değil. Misal bir çok firma mazot primi verir , yani şöför ay sonunda ne kadar mazot arttırırsa onun bedelini prim olarak alır. Misal bir çok tır şöförü sıfır arabayı sevmez , motoru açılmış bi 40 bin km görmüş araç tasarrufu yakalar.Gibi bir örnek işte… mesele ekmek parasına dönünce şurası bu burası bu maalesef olmuyor…

3 Beğeni

Arkadaki videoyu görmesem paylaştığın görüntü ETS’den alındığına inanırım. Çünkü simülasyon ortamında fotoğrafı çekilmiş gibi duruyor.

1 Beğeni

Yaklaşık 7 Sene olmuş :slightly_smiling_face:
Şimdi yenisi geliyor :smiley:
Haritayı, eski grafikleri, eski fizikleri görünce duygulandım herşey çok değişmiş :pleading_face:

10 Beğeni

şimdi insan diyor o grafiklerde biz sıkılmadan nasıl oynuyorduk :smile:

6 Beğeni

firmamda 32 tane araç var ve bütün şöförler yeni gelen fmax’lere binmek için birbirini öldürecek nerdeyse. artık bütün araçlar az yakıyor çok yakan araç diye birşey kalmadı. ve hiç bir firma şöföre sen az mazot yaktın bravo al sana prim demez, şöför arkadaş gider arttırdığı mazotu gebzede satar.

2 Beğeni

diyen var , bütün araçlar ilk kmsinde az yakmaz bu arada…

Sıfır araç sevmezden anlatmak istediğim ilk 50bin km… yani alınan araç belli km gittiyse bir şöför aracının zırt pırt değişmesini istemez …

O zamanlar da en yeni ve iyisi oydu. Belki 7 sene sonra da 1.40 güncellemesi için vay be deriz kim bilir… Teknoloji çok kapsamlı grafikleri kaldıracak şekilde gelişmeye devam etmekte… :')

4 Beğeni

Atıldıysa üzgünüm :slightly_smiling_face:

11 Beğeni
  1. sn vs. için zoom yapabilecek biri var mı?

yalnız 21.sn de ki multimedya ekranı şuanki euro 6 daki multimedya ekranı?! :face_with_raised_eyebrow:

1 Beğeni

E zaten video’da Euro 6 içinde çekilen video… :smiley:

4 Beğeni