ETS 2 - Yeni DAF XF, XG ve XG Plus

Daf severlere hayırlı olsun. Darısı actroscuların başına amin

11 Beğeni

Tanıtılacağı güne kadar bir güncelleme gelip trafikte böyle kamuflajlı dolaşsa fena olmaz.Aynısını renaultda yapmışlardı galerilerin önünde örtünün altına koymuşlardı.Niye olmasın.:smiley:

12 Beğeni

Gelecek yeni çekicinin DAF olması çok iyi oldu. Diğer markalar ufak makyajlayıp yeni araç diye piyasaya sürüyorlar. Ama bu yeni DAF öyle değil tamamen yeni. MAN’da aynı şekilde.

8 Beğeni

Fotoğraflar da kamuflajlı hali mevcut belkide ileriki zamanlarda çok daha detaylı paylaşımlar yaparlar. Trafikte dolaşma fikride süper aslında baya heycan katar.

3 Beğeni

Aynen, ha içerde ha dışarda çokta bir şey farketmiyor aslında ama iyi yanından bakacak olursanız, her iki oyuna sürekli yeni tır gelmesi iyi bir şey, ne veya nasıl göründüğü önemli değil bence :smiley:

4 Beğeni

Mesele o değil. Mirrom cam’in en önemli özelliği dönüşe göre gösterdiği açı değişiyor. SCS bunu yapabilir mi bilemiyorum.

1 Beğeni

Hayırlı olsun. Umarım mirror cam versiyonu da gelir ki geleceğini düşünüyorum. DAF sağ aynanın altına, kapı kısmına kör nokta kamerası da koydu, navigasyonun yanında ikiye bölünmüş bir ekranda bu kör nokta kamerasını da aktif olarak görürsek tadından yenmez. :smiley:

2 Beğeni

aynaların açıları değişebiliyor, yine zorlayacak bir durum olduğunu sanmıyorum. senelerdir bu oyun motorunu mıncıklıyolar, ağırlık fiziklerini bile getirdiler zamanla. bu detayı da yapmışlardır diye düşünüyorum

3 Beğeni

Tek ıstegım eskı ıç dızayna benzememesı farklı bır şeyler görmek ıstıyorum.Renault bu yüzden çok büyümedı sadece 1 - 2 parça ıle farklı gelmıyor.

2 Beğeni

Aynalar zaten oyunda sorunlu. Çok performans yiyor, SCS daha buraya bir çözüm getirmemişken dediğim özelliği beklemek de benim için hayal açıkçası.

Bir söylentiye göre kabin böyle olucakmış :slightly_smiling_face:
Yani eskisinden çok farklı :slightly_smiling_face:

5 Beğeni

Sadece ets2 de mi öyle, değil. bunun altını çizmek lazım, sadece ets2 de öyle olsa eleştiriniz haklı bir eleştiri olurdu. Diğer Simülasyonlarda da aynı şekilde ayna sayısı ve çözünürlüğü arttığında fps düşer. Ha Omsi gibi aynaya bakılmadığında hiç render etmeyip kapatsa ve bakıldığında render ediliyor olsa o esnadaki bir anlık belirmeden dolayı da beğenmeyecek kişi çok. Fps düşüyorsa ayar kısılır, ayar kısmadan yüksek fps beklemek :thinking: :smiley:

8 Beğeni

Amin amin.

1 Beğeni

Snowrunner aynalarında böyle bir sorun yok. Ayarlarım yüksek, aynalarım orta.
Yani bilmiyorum diğer ayarlarım yüksek, aynalarım da yüksekteyken performansta bu kadar sıkıntı çıkmaması gerekir diye düşünüyorum.
Asıl mesele ben SCS’den bahsetmiş olduğum olayı beklemiyorum açıkçası. Yaparsa benim için sürpriz olur.

2 Beğeni

Arkada boyasızı var ona baksanıza tasarım tahmini yaparken diyormuşum :rofl:

Şaka maka biri bunu farklı modeller olduğu bilinci olmadan yazmış olsaydı en az 3 gün gülerdim… Ü

1 Beğeni

Yaşattığın mutluluğun Bende Bir Ömür Hatrı Var; D A F …! :nazar_amulet:

2 Beğeni

Scs Forum’da biri atmış gördüm acaba nerde geziyor tahmin edersem iberia’yada geziyor olabilir?
Sizce nerde geziyor’dur​:thinking::thinking:

13 Beğeni

Hatay/Antakya Daf bayisinden yaptığım görüşmede, lansman rengi (henüz bilinmiyor) Daf için olumlu bir netice aldım.

Eğer varsa opsiyonumuzu kullanıp mirror cam donanımlı yoksa normal aynalı versiyonunu sipariş verdim.

Kapora olarak 15.000 TL yatırdım.

Şuan aracın şasi numarası bile bilinmediği için hiçbir işlem yapılamıyor.

9 Beğeni

Evet gerçekten yeni daf çok güzel olacak

13 Beğeni

“Start The Future” sitesindeki video değişmiş :slightly_smiling_face:

15 Beğeni