Hayırlı olsun cümleten
Umarım iki versiyonuda gelir. Aynasizi çok istiyorum
@BabyYoda Geldi yine efsane video asfasdasdsaf
Yeni Daf’ımız hayırlı olsun arkadaşlar
cümleten hayırlı olsun arkadaşlar
Ulan ben atıcaktım
Neyse hayırlı olsun herkese
Fotoğraflarda aynasız versiyonu yok
İnşallah düşündüğüm gibi değildir
SCS Software gizemli bir şekilde ETS 2’ye yeni gelecek olan çekiciyi ortaya çıkardı. Henüz resmi olarak duyurulmasa da Yeni DAF çekicisinin oyun içi görüntüleri özel kamuflajı ile ETS 2 trafiğinde görüldü.
yani scs gibi show işini sevenden de pat diye mirror cam tanıtmasını bekleyemeyiz
Yavaştan Daf Lobisine girelim…
#DafGerisiLaf
Bu video olmadan yaşayamam
Ets 2 yi salmıştım girmiyordum epeyi. Ats ye başlamıştım bakalım yeni Daf ile neler olacak Belkide fotoğrafta öyle denk gelmiştir aynalısı.
Aynasız versiyonun kesin olacağına emin gibi birseyim scs öyle bir şeyi es geçicek bir firma değil cümleten hayırlı olsun tekrar
Aynı şekilde bende 2 haftadır ets salmıştım ful forza oynuyordum sanırım dönmek zorunda kalacağız
Bencede sonuçta çok farklı bi teknloji bence gelecektir aynasız halide. Tekrardan herkese hayırlı uğurlu olsun.
@CiciKus ATS alıştığın zaman ETS2’den daha çok sarıyor bende bu aralar hep ATS’deydim
Aynasız versiyonu olucak gibime geliyor, Pavel’im yapmaz öyle birşey getirir aynasız versiyonuda
S-Way gelene kadar DAF’cıyım, diğer İveco’larla oyunda 1.000.000’a yakın KM yaptığım için pek kullanasım gelmiyor artık
Herkese hayırlı olsun. S-Way gelene kadar DAF’tan inmeyeceğim herhalde😃
CF de olsun artık
aynasız versiyonundan niye bu kadar şüphelisiniz ki oyunda aynalar zaten dijital, 30cm solda değil içerde göstercek sadece
çok zor olmasa gerek