ETS 2 - Yeni DAF XF, XG ve XG Plus

Hayırlı olsun cümleten :grinning:

4 Beğeni

Umarım iki versiyonuda gelir. Aynasizi çok istiyorum :joy:

4 Beğeni

@BabyYoda Geldi yine efsane video asfasdasdsaf

9 Beğeni

Yeni Daf’ımız hayırlı olsun arkadaşlar :smiley:

4 Beğeni

cümleten hayırlı olsun arkadaşlar

3 Beğeni

Ulan ben atıcaktım :smiley:
Neyse hayırlı olsun herkese :stuck_out_tongue:

3 Beğeni

Fotoğraflarda aynasız versiyonu yok :face_with_raised_eyebrow:
İnşallah düşündüğüm gibi değildir :frowning_with_open_mouth:

6 Beğeni

Maalesef Twitter’daki fotoğraf da öyle aynalı :frowning: Umarım …

12 Beğeni

SCS Software gizemli bir şekilde ETS 2’ye yeni gelecek olan çekiciyi ortaya çıkardı. Henüz resmi olarak duyurulmasa da Yeni DAF çekicisinin oyun içi görüntüleri özel kamuflajı ile ETS 2 trafiğinde görüldü.

:smiley: yani scs gibi show işini sevenden de pat diye mirror cam tanıtmasını bekleyemeyiz :slight_smile:

29 Beğeni

Yavaştan Daf Lobisine girelim…
#DafGerisiLaf :smiley:

10 Beğeni

Bu video olmadan yaşayamam :smiley:

3 Beğeni

Ets 2 yi salmıştım girmiyordum epeyi. Ats ye başlamıştım bakalım yeni Daf ile neler olacak :slight_smile: Belkide fotoğrafta öyle denk gelmiştir aynalısı.

5 Beğeni

Aynasız versiyonun kesin olacağına emin gibi birseyim scs öyle bir şeyi es geçicek bir firma değil cümleten hayırlı olsun tekrar :slightly_smiling_face:

5 Beğeni

Aynı şekilde bende 2 haftadır ets salmıştım ful forza oynuyordum sanırım dönmek zorunda kalacağız :smile:

2 Beğeni

Bencede sonuçta çok farklı bi teknloji bence gelecektir aynasız halide. Tekrardan herkese hayırlı uğurlu olsun.

3 Beğeni

@CiciKus ATS alıştığın zaman ETS2’den daha çok sarıyor bende bu aralar hep ATS’deydim

Aynasız versiyonu olucak gibime geliyor, Pavel’im yapmaz öyle birşey getirir aynasız versiyonuda :smile:
S-Way gelene kadar DAF’cıyım, diğer İveco’larla oyunda 1.000.000’a yakın KM yaptığım için pek kullanasım gelmiyor artık :slightly_smiling_face:

5 Beğeni

Herkese hayırlı olsun. S-Way gelene kadar DAF’tan inmeyeceğim herhalde😃

1 Beğeni

CF de olsun artık

1 Beğeni

aman yansın

20 Beğeni

aynasız versiyonundan niye bu kadar şüphelisiniz ki :smiley: oyunda aynalar zaten dijital, 30cm solda değil içerde göstercek sadece :smiley: çok zor olmasa gerek

10 Beğeni