ETS 2 - Yeni DAF XF, XG ve XG Plus

https://instagram.com/newdafxg2021?utm_medium=copy_link

3 Beğeni

İki tane resim var biri paylaşılmıştı ikinci resimde pek benzemiyor. isterseniz paylaşırım ama bir videoda neredeyse benzetmişler.

1 Beğeni

image

Yani bundan başka birşey olmayacak artık tırın ne olduğunu biliyoruz :smile:

3 Beğeni

Bu konsept değilmiydi :face_with_raised_eyebrow:

1 Beğeni

Sonuçta buna benzer bir şey olacak hocam :smile:

2 Beğeni

Bu değil :smiley:

1 Beğeni

Bence baya bi benzetmiş. :smiley:

2 Beğeni

SCS Bır fotograf daha attı facebook’a
https://scontent.fist13-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/195219963_4349760511715456_6924514956030613733_n.jpg?_nc_cat=1&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=XoVXG735HgUAX_24P3l&_nc_ht=scontent.fist13-1.fna&oh=63ff8148622d6cfb9778365519d03fad&oe=60DA06C2

11 Beğeni

galiba aynasız versiyonu gelmeyecek. üzdü :pensive: oyunda farklı bir teknoloji görsek ne güzel olur ama yapmayacaklar galiba.

1 Beğeni

Olay sadece bundan ibaret neden herkes ille de aynasız a taktı anlamış değilim. Bunu SCS bile yapmasa gidip modderlar yapacaktır.

3 Beğeni

Yetiştirememiş olabilirler aynasız versiyonu, aynı 49X SBA şaside olduğu gibi sonradan eklenir en kötü. Bu kadar dert etmeyin :slightly_smiling_face:

4 Beğeni

Belki sürpriz bir şekilde açıklayabilirler?

2 Beğeni

Olay tam anlamıyla ondan ibaret değil. Mirror cam aynaların direksiyonun dönüş hareketlerine göre görüş açısının değişme olayı var. SCS bir şeyi getirirken yalandan getirmiyor.
Durum böyle olunca bizde şöyle merak ediyoruz.
-SCS yalandan da olsa bi mirror cam getirecek mi?
-Mirror cam de bahsettiğimiz görüş açısı direksiyon hareketine göre değişecek mi?
-Yoksa mirror cam gelmeyecek mi?
Aslında ben çok da merak etmiyorum ama arkadaşların aklındaki sorular bunlar olsa gerek.

2 Beğeni

Çokta dert değil Bence gelsede gelmesede, bu oyuna eninde sonunda mp5 eklenmiyecek mi? Eklenicek, bildiğim kadarıyla mp5 in aynalı versiyonu yok yani aynasız olarak gelir, bu özellik dafla olmasa mercedes le gelicek çok takılmayalım bence böyle şeylere

2 Beğeni

bir şeyin orjinal olarak gelmesi her zaman iyidir hocam optimizasyon konusunda daha sıkıntısız olur. ayrıca oyunda farklı özelliklerin olması oyuna canlılık katacağını düşünüyorum.

4 Beğeni

Aynalı modelleri var isteğe bağlı aynasız ne aynalı isteyebilirisniz

2 Beğeni

Arkadaşlar biraz actros mp5’i inceledim. Mirror cam vs için.

1)Actros mp5’te direksiyonu çevirince aynanın açıyı genişletmesi opsiyonel bir özellikmiş. Hatta direksiyona duyarlı farlarla beraber geliyormuş. (Ama yeni Daf’ta opsiyonel midir yoksa standart mıdır bilemem)

1. Buradan yaptığım çıkarım şu. Eğer Daf da aynanın açıyı genişletmesi opsiyonel olarak sunacaksa; mirror cam’li yeni Daf’ı görme ihtimalimiz yükseliyor. Çünkü yukarıda arkadaşların belirttiği gibi standart aynaya yakın bir şey yapılarak bu iş halledilebilir.

Fakat aklıma takılan bir başka sorun var: Actros mp5 mirror cam yolu gece de oldukça iyi gösteriyor. Büyük ihtimalle yeni Daf da mirror cam gece oldukça iyi gösterecektir. Buradan hareketle bizim standart aynalarımız gece göstermiyor -doğal olarak-

Sonuç olarak, mirror cam gelirse çok büyük olay olacaktır. Scs kalitesinde gelecektir.
Ama dediğim hususlardan dolayı scs sırf yapmış olmak için yapmamak için mirror cam’i rafa kaldıracaktır.

Çok şeyler yazıldı, çizildi. Artık bekleyip göreceğiz. İyi forumlar.

9 Beğeni

Evet aynasız versiyon iyi, hoş duruyor ama ben normal aynayı daha çok seviyorum. Yani aynasız versiyon benim için çokta önemli değil, yinede gelmesini isterim :slightly_smiling_face:
SCS’nin böyle birşeyi yarım yapacağını, bırakacağını düşünmüyorum, aynasız versiyonun geliceğini düşünüyorum :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Çekici gelsin de aynası eksik kalsın :smiley:

8 Beğeni

https://www.instagram.com/p/CPph5kuKbsT/?utm_medium=copy_link

2 Beğeni