Saat tam 10’da oyuna girdim Berlin’de 85 kişi vardı, yükü verdikten hemen sonra Poznan kilitlendi.
Dün Bratislava dan yükü saat 10 çeyrek geçe falan aldım 12 buçuk 1 e doğru ancak bitti. Poznan ın arka yolundan girdim orası biraz daha sakin gibiydi ama dur kalkla iyi bekledim. sonuç olarak son yükü teslim edip ödülümü aldım
etkinliğin ilk aşamasını bitirdim 3 nisanda brüksel ile ikinci aşamaya geçeceğim
ilk günü bende girdim bizim türkler dışında bir trol musallat oldu onla uğraşa uğraşa gittim trafik çektim ettim son 5 km kala online crash diye hata vererek oyundan attı sinirimden ağlıcaktım allahtan yükü teslim ettim ama online da o kadar trafik çekip yükü oflline da bırakmak eksik hisettirdi
ben bu görevi 2/10 yaptım fakat diğer yükler çıkmıyor yenile yaptım birçok kez çıkmadı. uyuyup ısınlandım yine cıkmadı gerisi cıkmıyor napmam lazım yardım lutfen
bende de aynısı oluyor furkan 2/10 yapabildim çzebildinmi sorunu
Yok ya salladım uğraşmıyorum.
bende de aynı sorun var 2/10 yapabildim anca save i değiştridm derken nasıl yani açabilirmisin biraz
Brüksel yolculuğu başlasın.
Az önce ikinci aşamayıda bitirdim en yoğun trafik bu şehirdeydi sanırım 275 kişi gördüm ilk defa tabımda
Bitti, yine çok şanslı (!) olmalıyım ki en ucuz model olan Iveco düşmüş. Satsam mı satmasam mı kararsızım, sanırım tırın içinde güzel durup durmadığına göre karar vereceğim.
Baktım, küçük duruyor zaten çok kabin aksesuarı seven biri de değilim, seçiciyim.
Umarım bana Mercedes ya da Scania çıkar.
bu araclar 5 farklı sehre teslimat olayından sonra mı cıkiyor 10 farklı sehirden tasımadan sonra mı… 10 farklı şehirden ordaki dandik şapka geldi gele gele…
5 farklı yere teslimattan sonra çıkıyor yani 2. aşamanın sonunda.
Bu ets’deki gizli başarım etkinlik ile ilgili değil mi
Değilmiş galiba, başarım halen gizemini koruyor.
FIA ETRC sitesinde paylaşmışlar
http://www.fiaetrc.com/news/484/digital-truck-simulation-builds-appetite-for-2019-fia-etrc-season?fbclid=IwAR3tT26_e_cgo4gO_Vjz4lbaWx07Q7-CSxg2vRcpFYv7Yt-YZ4U4B5yVEFc
Ben 9/15 tane yaptım 2 tanede kabul edilmeyen işim var o işler diğer 5 tane iş için sayılır mı?