ETS 2 - World of Trucks "One Truck Family Event" [Ana Konu]

Saat tam 10’da oyuna girdim Berlin’de 85 kişi vardı, yükü verdikten hemen sonra Poznan kilitlendi. :no_entry:

Dün Bratislava dan yükü saat 10 çeyrek geçe falan aldım 12 buçuk 1 e doğru ancak bitti. Poznan ın arka yolundan girdim orası biraz daha sakin gibiydi ama dur kalkla iyi bekledim. sonuç olarak son yükü teslim edip ödülümü aldım

etkinliğin ilk aşamasını bitirdim 3 nisanda brüksel ile ikinci aşamaya geçeceğim

1 Beğeni

ilk günü bende girdim bizim türkler dışında bir trol musallat oldu onla uğraşa uğraşa gittim trafik çektim ettim son 5 km kala online crash diye hata vererek oyundan attı sinirimden ağlıcaktım allahtan yükü teslim ettim ama online da o kadar trafik çekip yükü oflline da bırakmak eksik hisettirdi :smiley:

1 Beğeni

ben bu görevi 2/10 yaptım fakat diğer yükler çıkmıyor yenile yaptım birçok kez çıkmadı. uyuyup ısınlandım yine cıkmadı gerisi cıkmıyor napmam lazım yardım lutfen

bende de aynısı oluyor furkan 2/10 yapabildim çzebildinmi sorunu

Yok ya salladım uğraşmıyorum.

bende de aynı sorun var 2/10 yapabildim anca save i değiştridm derken nasıl yani açabilirmisin biraz

Brüksel yolculuğu başlasın.

Az önce ikinci aşamayıda bitirdim en yoğun trafik bu şehirdeydi sanırım 275 kişi gördüm ilk defa tabımda :smiley:

1 Beğeni

Bitti, yine çok şanslı (!) olmalıyım ki en ucuz model olan Iveco düşmüş. :smiley: Satsam mı satmasam mı kararsızım, sanırım tırın içinde güzel durup durmadığına göre karar vereceğim.

Baktım, küçük duruyor zaten çok kabin aksesuarı seven biri de değilim, seçiciyim.

1 Beğeni

Umarım bana Mercedes ya da Scania çıkar.

10 tl idi fiyatı düşüyor :slight_smile:

1 Beğeni

bu araclar 5 farklı sehre teslimat olayından sonra mı cıkiyor 10 farklı sehirden tasımadan sonra mı… 10 farklı şehirden ordaki dandik şapka geldi gele gele…

1 Beğeni

5 farklı yere teslimattan sonra çıkıyor yani 2. aşamanın sonunda.

1 Beğeni

Bu ets’deki gizli başarım etkinlik ile ilgili değil mi :thinking:

1 Beğeni

An itibariyle istanbul trafiği

Devamı buraya tıkla

1 Beğeni

Değilmiş galiba, başarım halen gizemini koruyor.

FIA ETRC sitesinde paylaşmışlar
http://www.fiaetrc.com/news/484/digital-truck-simulation-builds-appetite-for-2019-fia-etrc-season?fbclid=IwAR3tT26_e_cgo4gO_Vjz4lbaWx07Q7-CSxg2vRcpFYv7Yt-YZ4U4B5yVEFc

2 Beğeni

Ben 9/15 tane yaptım 2 tanede kabul edilmeyen işim var o işler diğer 5 tane iş için sayılır mı?