@samet_Candan Sen önce ilk 10 tane işi tamamla. Ardından ikici aşama için 4 tane işin kalmış olacak. Kalan işleride sayfada 3 günde bir değişen yerlere götürerek tamamlarsın.
Ben Dresden’den hiç yük almadım, almadığım yer olarak orası kaldı, şimdide oradan iş çıkmıyor.
Oslo Seferi’nda çıkacak sanırım.
@samet_Candan Dresden olduğundan eminsen oraya git, işlerde sürekli yenileme yap. Brussel’e işin çıkması lazım. Bir sonraki teslimat adresini beklemene gerek yok aslında.
Tamam bakarım, şimdi oynayasım yok, acelemde yok.
Dresden’den yük alınmıyor ayrıca her teslimat adresine yük verdiysen 10 tamamlayınca otomatik olarak 2. Bölümü yapmış oluyorsun
Pardon valla Stuttgart’dan almadım galiba.
10 tane yaptım tamamladım etkinliği, şapka verdi, cama asılandan vermedi, diğer 5 iş için farklı şehirlerden mi almam gerekli yükü?
Sürekli beş mesajda bir aynı şeylerin dönmesine gerek yok. Bunu oyunu ve siteyi yakından takip edenlerin de sürekli yapıyor olmasaı daha garip. Sitede yazısı var, videosu var, worldoftrucks.com da takvimi var. Her yer bas bas bağrıyor ama yine aynı sorular gelip yazılıyor yukarıdaki mesajı okumaya zahmet etmiyorsanız başka yere gidin. Burası çöp yorumlar için kurulmadı.
İşler artık Oslo şehrine teslim edilecek. Brüksel’e hiç yapamadım. 3 gün sonra 9 nisanda Manchester için tekrar değişecek.
Dün Oslo’ya yapınca benim de etkinlik bitti. Brüksel’e taşıyamamıştım. Satmadım duruyorlar belki satarım da model araç çok güzel
10 tl ye okuttum benimkini miss
Manchester yolcusu kalmasın
Arkadaşlar bu etkinlik konusunda yardımınıza ihtiyacım var.
Etkinliğe ben Brüksel’deyken başladım.Profilim yeniydi hatta,yeni tır alıp Brüksel’de etkinliğe başladım.5 farklı yerden Brüksel’e ETRC yükü götürdüm.Ancak ne zaman Oslo’ya geçti hiç yük çıkmamaya başladı.Her gün günde en az 2 kez olmak şartıyla yük alınan 10 şehre tek tek baktım.Şimdi Manchester’a yük taşınmaya başladı.Yine bir kontrol edeyim dedim 10 şehri yine tek tek kontrol ettim.Yine hiç birinde yük çıkmıyor.Bu arada Oslo’ya yük çıkmayınca baktığım o dönemlerde bir kaç tane farklı harici sözleşmeden yükte taşıdım.Acaba neden olabilir ? Böyle bir sorun ile karşılaşan var mı ? Sürekli yenileme yapıyorum günün farklı saatlerinde de girip bakıyorum ama bir türlü yük çıkmıyor.
Şu an St. Petersburg başladı
St. Petersburg’dur o sen olsa duramazsın
Yemin olsun tiksinti geldi oyundan.
Biliyorum. Çeviriyi yapan arkadaşa söyle onu