abi çözdüm galiba sorun u f maxi sisl boreman led modlarını kapatınca düzeldi ön panjur parçalar vs geldi ancak motor 650 bg kabinde 420bg parça sorununu abi bu fizik modu var alex kazak ın onu kapayınca düzeliyor kısaca benim gibi bu pakette “gözükmeyen tampon egsoz vsvs gibi sorunlarınız var ise veyahut motor kısmı gözükmüyorsa kullandığınız fizik modlarını kapatın”
volvodaki ısıklı ruzgarlıkları baska tırlara kodlarla eklenebilir mi?
Skin mod mu dlc mi?
güney kore boyama paketinde bulunuyor skin
Orta kabine spoiler takmayı bulabilen var mı ?
Sarı/Turuncu gündüz farları ve sis lambaları da olsaydı bir de,krom parçaları pek sevmiyorum.
1.55 ile gelecek. @Canko eksik bilgi vermiş.
Arabanın içi kömür siyahlığında ama tuning pek bu sorunu düzeltecek elbette.
Şu araçlara birkaç tane ön koruma eklensin ya. Önü çok boş duruyor.
İnsan şöyle birşey bekliyor. Yeni parçalar, gerçeğe yakın parçalar ama SCS hala 2020 de çıkardığı tuning pack parçalarını yeni araçlara uyarlıyor. NG Scania da uyarlama sonucu çöpe atılmıştı zamanında. SCS bazen tuning packi sadece boyalı parçalardan oluşan bir paket gibi düşündüğü için NG Scania da ne lip var ne yüksek güneşlik nede başka aklınıza ne gelirse. Scania-Daf-Mercedes için çıkarılan tuning packler çok eski. Zamanında severek kullandık tabi ama sosyal medyada yada dışarda gördüğümüz araçlar gibi yapamıyoruz. Mercedes Actros MP5 de çıktığında MP4 gibi olacak MP6 da aynı olacak. Yeni Daflar kabin farkından dolayı belki iyi birşeyler çıkabilir. Renault en güncel olduğu için o biraz daha iyi belki fakat eskiler malesef dokunulmayacak hiç.
Bu ne Allah için? İki resim arasındaki 1000 farkı bulun.