ETS 2 - Uzköp Map

Selamlar :raised_back_of_hand:
Kısa süre önce başlamış olduğumuz Uzköp Map bir kaç görüntüsüyle sizlerle.Daha yapım aşamasında olduğu için gösterebileceğim pek mekan bulunmuyor.Kısaca haritadan bahsetmek gerekirse Uzunköprü’nün çoğu yolu olacak.Bundan dolayıda haritanın bitmesi baya zaman alıcak.O yüzden ilk baştan ana yolları tamamlamaya çalışacağım.Aşağıda bir kaç görsel bulunmakta.Çalışma biraz daha ilerledikçe fotoğraf eklerim.

Yeni Köprüden Sonraki İlk Uzunköprü Kavşağı

Eski Mezarlık

Hastane ve Rehabilitasyon Merkezi

2 No’lu Sağlık Ocağı

14 Beğeni

Memleketim :nerd_face: Kolay gelsin.

3 Beğeni

Teşekkür ederim. :slight_smile:

1 Beğeni

sanırım bu map yapımında yenisin takıldıgın yerler olursa sorabilirsin seve seve yardımcı oluruz.

6 Beğeni

Evet yeni başladım sayılır.Biraz acemiyim.Sorum olursa elbette sorarım.

2 Beğeni

Eklenti olarak mı çıkacak yoksa başka bir ölçekte mi? Şimdilik Edirne’deyim. Arada geliyorum Uzunköprü’ye yine.

1 Beğeni

1:1 ölçekte yapıyorum ama her yer olmayacak.Genellikle ana arterler ve bir kaç ara yol yapmayı planlıyorum.

1 Beğeni

uzunkopruye de yeni yol aydınlatma direkleri yapıldıgımı ledli ?

1 Beğeni

hayır normal lambalar var hala

1 Beğeni

aynı şekilde bende yardımcı olabilirim takıldığın yerlerde.Hayırlı olsun.

2 Beğeni

teşekkür ederim :slight_smile:

Tekrardan selamlar, :smiley:
Harita yapımına başlayalı 1 ay gibi bir süre oldu.Bu 1 ay içerisinde güzel aşama kaydettik.Fakat tek kişi olduğumdan modu çıkartacak kadar bir ilerleme daha kaydedemedik.Yapım aşamasından bir video çekip paylaşmak istedim.Hatalar eksikler elbet vardır.Video kaliteside biraz kötü bilgisayardan dolayı kusura bakmayın.İyi seyirler.

9 Beğeni

Ufak detaylar gösterdiğimiz yapım aşamasından ekran görüntülerimiz.

6 Beğeni

eline sağlık tek gözüme çarpan prefablar ve yolların birbirinden ayrı renkte olması road ve prefabları aynı dlc olarak kullansan göze daha hoş gelebilir

1 Beğeni

Yorum için teşekkür ederim.Dediğinizi yapacağım :slight_smile:

1 Beğeni

rica ederim :slight_smile:

2 Beğeni

Uzunköprü ara sokaklarında biraz gezinti :smiley:

8 Beğeni

eren abı ne zaman cıkacak map

1 Beğeni

Şuanlık net bir tarih belli değil.

Harita bence çok güzel olmuş

1 Beğeni