ETS 2 - Türkiye Trakya "Road to the Black Sea DLC" [Ana Konu]

Macaristan( Nagylak) - Romanya (Nadlac) sınır kapısı

9 Beğeni

Bir tek benim gözüme mi çarptı şu HGS ve OGS detayı?

10 Beğeni

Dorse listesine bakan oldu mu? Yeni şirket boyamaları eklenmiş galiba, Türk şirketi de vardır belki?

Evet, assetleri karıştırmışlar :joy: bizim evin önündeki sokak lambasından koymuşlar bide aynısı, onun da Türkiye asseti olması gerekiyor normalde :slight_smile:

1 Beğeni

BALKAN ile gelecek tüm şirketler. En önemlisini sona sakladım tabii

DEVAMI GELECEK

16 Beğeni

Balkan olacak. :slight_smile:

1 Beğeni

Şehir isteği alayım :smiley:

Ayrıca olacağı mümkün şehirler

Ve bu tabelalar çok kaliteli, bu kadar beklemiyordum

8 Beğeni

Bayağı kaliteli olmuş, SCS’nin ve özellikle SİSL’in (Selçuk Abi’nin) eline emeğine sağlık :+1: :clap:

2 Beğeni

Aynen hocam iyi göz var sizde fark etmemiştim ben tam halini çektim şimdi.

9 Beğeni

20 Beğeni

Bunlar eklendiğine göre 1.36 da gelmesi mümkün mü Dlcnin ?

Bim be olley be…

Bunlar da diğer ev modellerinden

Bunlar da taa ugandadaki ev modelleri, ondan kalitesizler

Yok, daha bi’ güncelleme daha garanti çıkar.

13 Beğeni

@TheMumja camii modelleri?

1 Beğeni

Onlar da parayı verip DLC’yi alınca artık. Her model oyuna gelmez böyle 2-3 tane koyarlar. Bu arada arkadaki o gri model bir camii. Sadece kaplamaları oturtulmamış. Baltıkta da böyleydi sonradan gelmişti liman modelleri/prefabları.

3 Beğeni

O kilise olmasın?:smile:

model ismi “aaa_mosquee.pmd” olarak geçiyordu. Ben de bi şüphelendim ama karıştırmamışlardır(umarım)

3 Beğeni

Scs forumunda bunu önermiştim görünce mutlu oldum :blush: :smiley:

5 Beğeni

10 Mayıs ,14 Haziran ,18 Eylül coşkularını yaşadım bugün. Her iki oyun için de 1.36 güncellemesi beklediğimiz bazı şeylerin kapısının aralanması açısından çok çok iyi oldu. Artık neredeyse 1 ay kaldı bile diyebiliriz. Yani bugünkü prefablar ,dorseler ve tabelalardan sonra bir kere daha anladım ne kadar yaklaştığını. :slight_smile:

6 Beğeni

Eklenen yollardan bi kare. Çok hoşuma gitti paylaştım.

14 Beğeni

Bu fotoda bulunan tabelada yazan yazı yanlış yaw ben mi yanlış biliyorum yoksa cidden yanlış mı yani aboneciliği diye bişey olmaz sanırım inş düzeltirler