Road to the Black Sea dlc sinin steamda çıkış tarihi 31 aralık 2019 olarak yazıyor.Galiba kesin tarihi kesinleşmiş oldu.
2019 dendiği için otomatik olarak 31 Aralık atanmıştır. O kadar geç çıkacağını sanmam, ayrıca zaten Noel tatiline denk geliyor…
Hayırlı uğurlu olsun, SCS nin bize yılbaşı hediyesi şimdiden belli :))
Edit: @bkaakco dediğinde haklı olabilirsin
DLC 31 Aralık’da çıkıyor sanırsam ama Steam otomatik tarih vermiş olabilir deniyor neyse artık öğreneceğiz herhalde bu hafta içinde çıkış tarihini.
31 Aralık’da çıkacak sanırım ama steam otomatik tarih vermiş olabilir deniyor, neyse artık bu hafta içinde öğreneceğiz herhalde çıkış tarihini.
Placeholder date dediğimiz bir olay var. Aralık ayı içerisinde çıkacak ama 31’inde değil. O rastgele konulmuş.
İnşallah yanlış tarihtir
Tekirdağ’ın da var olduğunu bilmiyorlar herhalde
Evet yanlış ama sadece 20-25 gün fazla yazılmış.
Şimdi şöyle birşey var. ATS için çıkacak olan Utah paketinin tarihide 31 Aralık 2019, sakin
Demek ki yine Ekim-Kasım yapacaklar.
Ücretsiz olacak gönüllü yapılan bir proje bu tek başıma uğraşıyorum bir takımın içinde felan değilim
Biliyorum çalıştığını ama Selçuk abi nin daha çok faydası olduğunu düşünüyorum
Bu arada 2019 olarak düzeltilmiş çıkış tarihleri tekrar.
Kimisi İstanbul’un neden bu kadar büyük yapıldığına kimisi Türkiye’nin sadece Erdoğan ülkesi olduğunu düşünüp politik nedenlerden DLC’de Türkiye yollarında sürmek istemeyeceğini yazmış. Yabancılardan birkaç izlenim sadece…
İstanbul’a gitmek nasip olmadı şu yaşıma kadar ama baya büyük şehir olduğunu bütün dünya biliyor oyunuda siyaseti karıştırmak çok saçma bence çekemiyorlar
Hasan O yabancıların ben varya neyse…yani bir oyunu bile politik polemiğe sokuyorlar cinnet geçiriyorum artık almasınlar a*** çok zor değil hani.
Ne saçma bir düşünce şekli bu ya sanki SCS birine yaranmaya çalışıyor da gerçekte nasılsa ona uygun yapmaya çalışıyor.O zaman Türkler de Amerika Trump ülkesi diye ATS oynamıyor.DLC’yi aldığın zaman o oynamak istemediğin ülkenin yollarına da para vermiş oluyorsun yani dediklerinde mantık yok kısacası