Türkiye görseller i
Reklamlar bile türkçe :dİlgili yer İstoç ve Ticaret merkezi girişindeki Cami.Görsele göre Edirne yönünden gelen araçlar üst yoldan İstoç’a doğru kavşaktan dönüş yapabiliyor.
Ben askere gidene kadar inşallah çıkar da oynarım. Yoksa 6 ay daha beklemek zorunda kalacağım.
Basın Express yolunun olabileceğinin bir başka ipucu olsa gerek.Atatürk Havalimanı kargo girişine kadar yapılmış.Sanırım sahilyoluna da gidebileceğiz ? Ama orada tırın ne işi var ? Hafriyattan başka sahil yolu üzerinde tır görmek çok kolay değil.Ambarlar’ında Zeytinburnu’ndan Halkalı’ya taşındığı varsayarsak bu nokta biraz merak konusu gibi!
Atatürk Havalimanı girişindeki spiral kavşak sanırım.
Edit: Atatürk Havalimanı çıkışındaki U dönüşü olduğunu sonradan farkettim. Yanlış bilgilendirme için kusura bakmayın)
Edirne, İstanbul görüntüleri geldi! Şimdiden harika görünüyor! Ağlayabilirsiniz!
Euro Truck Simulator 2’nin Road to the Black Sea DLC’sinde yer alan Trakya (Türkiye) için sonunda ayrıntılı ekran görüntüleri Türk Şehirleri başlığı ile yayımlandı. https://www.simulasyonturk.com/ets-2-road-to-the-black-sea-dlc-icin-turk-sehirleri-edirne-ve-istanbuldan-goruntuler-paylasildi/
Bu fotoğraf doğrusu bana Küçükçekmece’yi anımsattı. Marmaray’ın E5’in altından geçtiği yerdeki o garip kavşağı.
Burası bana İstanbul yönünde gelirken Tekirdağ girişi gibi geldi.Hayrabolu tabelası bizi yanıltmasın.SCS neden sürekli Hayrabolu’yu işaret etmeye çalışıyor.Ben gerçekten bu kadar Hayrabolu tabelası gördüğümü hatırlamıyorum.Çünkü yok.
bence de orası
@SiSL ellerinize sağlık
Burası olsa olsa Atakent’in oralardır. Sank 222. Cadde olabilir ama emin değilim. Mall of İstanbul ise ölçeklemeden dolayı bu kadar yakın duruyor sanırım.
Bugün Edirne’den görüntü geldi ama biz sabahtan beri susuz yaşıyoruz. yok boru patlaşmış falan filan öyle yani çok da şey etmeyelim
@22sercan polis arabalı olan fotograf malkara’ nın yolu…
Oleyyyyyyy:smiley:
alışveriş yapana tv hediye hahaha ne guldum buna ya resimler hos metropol sehiri benzetmisler baya bir ve buyuk olacak gibi duruyor
Şaşırma kotanızı bence doldurmayın çünkü hafta sonu bizim de bir sürprizimiz olabilir
Harika olmuş polis corollasını da görmek ayrı bi olay