ETS 2 - Türkiye Trakya "Road to the Black Sea DLC" [Ana Konu]

Bir sürü mesaj geldi diye bildirim geldi Blog yazısı geldi zannettim meğer TL muhabbetiymiş :sob:

Evet TL geliyor, son ekran görüntülerine bakacak olursak da Bulgar plakalarını yapmışlar. :slight_smile:

3 Beğeni

Gözümüz aydın turkiye blog haberi çıktı. Metrobus dikkat çekti

21 Beğeni

Abi süpeeeeer ağzım kulaklarımda şuan, adamlar birkaç hafta önce tarif ettiğimiz Mahmutbey-Edirnekapı arasını ve E5’i yapmış ben bu kadarını beklememiştim bildiğin Metrobüs filan var :joy: :joy:

10 Beğeni

İstanbul oyundaki en büyük şehir olacakmış galiba. Okuduğumdan bunu anladım.

6 Beğeni

Metrobüsün numarasına kadar yapmışlar :heart_eyes: Umarım benim okuluda yapmışlardır, mimariside güzel e-5’in hemen yanında :laughing:

2 Beğeni

“Her zaman taze ayran” :rofl:

Bu kadar ayrıntılı beklemiyordum helal olsun

12 Beğeni

bir şey demiyorum her şey bugünü buldu bravo konuyu hazırlıcam ama elim ayağım tutmuyo

19 Beğeni

Fotoğraf Haliç köprüsünden Okmeydanı yönüne (1. Köprü yönüne) doğru çekilmiş. İleride Trump Tower Mecidiyeköy görünüyor.

Edit: Haliç köprüsü değilmiş Küçükçekmecedeki bir viyadükmüş, Mecidiyeköydeki bina çok yakın gibi gözükünce haliç diye düşünmüştüm.

7 Beğeni

Plaka mevzusuda çözüme kavuştu :smiley:

12 Beğeni

VE GÖZLERİMDEN YAŞ AKMAYA BAŞLAR :frowning: :disappointed_relieved::disappointed_relieved::disappointed_relieved:

14 Beğeni

Efsane geliyor DLC… Özellikle Türkiye bölgesi çok ayrıntılı olmuş helal be :slight_smile:

3 Beğeni

Avcılar TEM gişeleri (binalardan anlayabilirsiniz)

Oyunun fotoğrafı olan yer TEM’den çekilmiş, benim attığım fotoğraf aşağıdan gelirkenki

5 Beğeni

SCS’ye teşekkür ederiz tahminimizden 2 gün erken paylaştığı için.Yine mutlulukla dolduk,taşıyoruz. :slight_smile:

Paylaşılan görsel Haramidere’ye ait.Görsele göre sağ taraf Beysan Sanayi Sitesi.Sağa doğru Topkapı istikametine gidildiğinde biraz yukarıda sol tarafta Torium ve Otoport bulunmakta.Fotoğrafa göre karşıda bulunan sarı binada Gökbora’nın olduğu yer.Yine fotoğrafa göre sağ taraf araçların park halinde bulunduğu yerin arkası E-bebek mağazası.Fotoğrafta görmediğimiz baktığımız açıyla bu yoldan düz devam edildiği takdirde E-80 Otoyolu’na gidilmekte.Bu otoyol bağlantı güzergahından ise Esenyurt ve Bahçeşehir’e ulaşmakta mümkün.Her zaman kullandığım bir yol bilmememin mümkünatı yok.Gerçekte geçtiğimiz yollardan demek yakında oyunda da geçeçeğiz. :smiley:

9 Beğeni

bizim eski ofis libra terrace bile var :smiley:

3 Beğeni

verin arkaya beyler

10 Beğeni

Çok iyi ya, çok iyiiiii :heart_eyes: En çokta reklamlar beni benden aldı :smile:

2 Beğeni

En belirgin ve bilinen görsellerden biri bu olsa gerek.Karşıda görülen yer Mall Of İstanbul ve bağlantı yolları.Buradan Kuzey Marmara Otoyolu’na bağlantı bulunmakta.Ayrıca E-5’ten Tem’e uzanan ve yine devamında Kuzey Marmara Otoyolu’na da bağlantı sağlayan Basın Express yolunun da olabileceği sinyalleri bence bu görselle büyük ölçüde kesinleşti gibi.Çünkü oyunda E-5 var. :wink:

7 Beğeni

Beylikdüzü Ambarlı Liman Yolu Bağlantısı (Her gün geçtiğim yolu görünce bi hoş oldum :blush:)

4 Beğeni

İlgili görsel yine Haremidere’den.Yön Beylikdüzü yönü.Torim AVM’nin çok az ilerisi.Görsele bakış açımıza göre sağ arka tarafta kalıyor.Yolun devamı yanyoldan ise devam edildiği takdirde Esenyurt ve Bahçeşehir’e gidiliyor.Aynı zamanda bu yol Tem bağlantı yolu oluyor. :wink:

9 Beğeni

Gerçekten görüntüler harika teşekkürler scs

2 Beğeni