Selçuk abi ağzından birşey kaçırabilir veya söyledikleri şeyler yanlış anlaşılabilir bu yüzden resmi duyuruya kadar canlı yayına gelmemesi herkes için iyi olur.
Hiçbir SCS Software personeli resmi duyuru olmadan bir şey söyleyemez. Bu konu hakkında yazılmasın bir şey.
Konuyu açan forumun sahibi, fikir veya sohbet edebiliriz?
Duyurusuna, kapağına, olacak şehirlere kadar vs. karar verdiniz siz zaten, tam olarak kim oluyorsunuz da yazılmasın bir şey diyebiliyorsunuz? Komik vallahi
Yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum. “Bu konu hakkında yazılmasın” derken devamlı Selçuk abi yayına çıksın bir şeyler söylesin diyenlere yazmış. İlk okuyunca farklı bir anlam çıkıyor ama bir kaç defa daha okuyunca yazılan anlaşılıyor. @ugurekc Forumdaşta gerekli açıklamayı yapar zaten.
@ugurekc doğru söylüyor. daha ortada bir şey yokken scs tarafından resmi bir duyuru yokken niye ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz ki ortada sadece bir harita var
Bu konu hakkında dedim. @HarunAras @KeremGzm olayı yanlış anlamışlar. Postu yukarıdaki alıntı ile güncelledim.
@HarunAras @KeremGzm yazdıklarınızı silin bence. Daha fazla yanlış anlaşılma olmasın.
Ben topu attım artık
Selçuk abinin köşede biyerde kıskıs gülüp “haha bunlar neki daha ne projeler var bir bilseniz” dediğinden %100 eminim ama ispatlayamam.
Adam ya adam geldi
Evet
Ama açıkçası ben adamın bilgisini onayladığım için yanıtlamadım. Sadece sevincine ortak oldum.
Merhabalar abi. Madem Türkiye dlcsi hiçbir zaman çıkmayacak neden otobüs tanıtımında Avrupa karayolu haritası yerine Türkiye’den harita koymuşlar ki ? Bildiğim kadarıyla karayolları sitesinden almışlar üstelik. Oyunun yapımcıları bunun gereksiz bir hype etkisine sebep olacağını düşünmemiş mi ? Açıkçası ümitliydim ama gerek kalmadı gibi
@SiSL güzel gır gır yapmış anlamadınız mı? Kimse olmayacak bir şey için kendini riske atmaz.
Bana oyuna hangi ülkeyi ekleyecekleri çok farketmiyor ama Türkiye için ayrı heyecanlanıyorum orası ayrı. Selçuk abide zaten vakti geldiğinde Hasan abi ile yayında konuşurlar detayları.
Ülkemizin kalanı yapılacaksa Trakya bölgesinin çoğu yeri yeniden yapılmalı ve yeni yerler eklenmeli.
https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?t=271878&start=2350
https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?t=267681&start=110
Di mi Git İstanbul’un ilçelerini felan koy bari, en azından deriz İstanbul oyunda var, İstanbul’dan birçok otobüs seferleri oluyor ona binaen koymuşlardır deriz en azından.
Kamyon ile yassah hemsehrim!