Aslında şu anda oyundaki litvanya-letonya-estonya sınırları gibi olabilir.Bu bölgelerde sınır kontrolü yok ama sınırlarda eski dönemden kalma sınır binaları var.Benzeri olabilir.
Yapılmış olan sınır binalarını kimse kaldırmaz zaten. Schengen Bölgesi’nden çıkarsan tekrar kullanman gerekecek. Kameralı otoyol gişesi değil ki bu sök-tak yapasın.
SCS,böyle bir dlcsi olduğunu hatırlarsa çok şey yapması lazım da bilemiyorum
HAMZABEYLİ YOLU DA GENİŞLETİLECEK
Ulaşım alanında önemli çalışmalar yapıldığını ve farklı projeler yürütüldüğünü dile getiren Sezer, şunları kaydetti: “Ulaşımla ilgili Karayolları Genel Müdürlüğü önemli çalışmalar yapıyor. Pazarkule Sınır Kapısı ile Tem Otoyolu arasındaki bağlantı yolu bitti, oranın açılışı gerçekleştirilecek. Hızlı Tren Projesi sürüyor. Hızlı trenle ilgili şehir içindeki çalışmalar neredeyse tamamlanmak üzere. Kapıkule yakınlarında çalışmalar ağırlık kazandı, orada gümrük alanında yeni hatların yapılması dahil olmak üzere büyük bir inşaat çalışması devam ediyor. Keşan-Enez yolundaki çalışmalar devam ediyor. Bu seneki hedefimiz Hamzabeyli Sınır Kapısı yolunun genişletme ve duble yol olarak yapılması noktasında bir çalışma yapılması. Orayı da bu sene programa alacak gibiyiz.”
AA
0:43 “Türkiye’nin Avrupa kısmı zaten oyunda” yazıyor. Muhtemelen Anadolu kısmını dahil etmeyecek gibi. Bu şaka mı? Eğer öyleyse bizim yalnız olmadığımızı ispatlamak için SCS’ye iyice baskı yapmak gerek. Yoksa bizi umursamaz “söylemedi” demeyin. İnlete inlete gösterelim kendimizi. Öteki miyiz lan?
Zaten bunu yıllardır parkta dile getiriyorum/getirenlerde oluyor. Avrupa haritasında yapılacak yer kalmadığında artık, bir şeyler satabilme uğruna belki,
-Ya şu ülkenin de Asya kısmı kaldı tamamlasak mı?
dendiğinde belki anca bizim ülke yapılabilir zaten. Hiç o düşünceye girmeyip isimde geçen ‘‘Euro’’ bölgesi artık bitti, işimiz tamamlandı düşüncesi de olabilir. Onun harici boşuna Türkiye hayali falan kurmayın bence, gelmeyecek zaten. Hasan abinin canlı yayınlarını izleyenler de bilir ki konu aralarında bizim kalan bölge vs. ne olacak gibi sorulduğunda Selçuk Abi’de yani olmayacak duaya amin demeyin tarzında kaç kere laf arasında cevap verdi zaten.
SCS’nin bakış açısına göre Türkiye’nin gelmemesi için bir sebep yok. Oyun Avrupa ya da Amerika harita simülatörü değil diyor adamlar. Meksika, Kanada, Türkiye gibi yerler zamanla gelecektir.
Buraya da yazayım. Asıl konusu burası. Yeşillensin buralar da.
Anadoluya Yavuz Sultan Selim Köprüsünden geçeceğimize göre RttBS tarafına İstanbul Havalimanı eklenebilme ihtimali hakkında ne düşünüyorsunuz?
Eklenebilecek yeni yolları da konuşabilirsiniz…
İstanbul Havalimanı çok zor ama Kuzey Marmara Otoyolu’nun Kınalı-Odayeri kesimindeyken belki görebiliriz
Havalimanı şart
Trakya bölgesinin yol ağının gelişeceğini pek sanmıyorum. Trakya bölgesi için belki yeni assetler eklenir o kadar. 3. Köprü bağlantı yolunu harita modu yapanların yaptığı gibi istoça dönen adanın oradan uzatarak köprüye bağlanacağını düşünüyorum. Mall of istanbul ve garaja giderken olan gişelerin kaldırılıp kameralı olan sistemi koymaları gerekiyor.3. Köprü sonrası kocaeli bölgesindeki sanayiyi ölçekten dolayı dar alanı nasıl kullanacakları merak ediyorum
Kırmızıyla işaretlediğim yolu uzatıp 3. köprüye bağlayacaklardır muhtemelen, ölçek ve denize taşma durumundan beyaz ile işaretlediğim yol yüksek ihtimalle gelmeyecektir
Türkiye’nin geleceğine dair tek ipucu masada duran harita mı ?
Çizim genişleyebilir. Greece DLC de yaptılar. İkinci kez neden olmasın?. Zaten boğaz için biraz kaydırma yapılacak.
0 kamerası ile gezince Tekirdağın Tren istasyonu kumbağ caddesinin yolu yapılı olduğu görülüyor ordan bir ihtmal barbaros limanından asyaportu görebiliriz diye düşünüyorum
masada duran harita ve selçuk abinin x üzerinden yaptığı retweet hahaha
Sisl ile yayın lazım değil mi artık Hasan Öfke ?