@HasanOfke abi senin Rttbs videonu ve başka yayıncıların videosunu paylaşmışlar SCS blogta
ekran görüntülerini görmemiştim yalnız pehlivanlı olan görüntüyü de almışlar yuh
Rica ederim
tavsiye edilen modlar sayfasında linki paylaşabilir misin rica etsem?
Orada linki var zaten. Birazcık yukarı bak🙂
evet doğru, ben de gördüm binek araçlar sınıra kendi yollarından girince yok oluyorlar. düzeltirler bugün yarın.
BİLGİLENDİRME
Edirne-İstanbul yolunda radar yok polis arabalarına dikkat edin görünce acımıyolar . Eğer Edirne-Tekirdağ yoluna gidecekseniz O-3 yolunu kullanın D100 de çok polis oluyo hız limitleri 70 filan . Cezasız sürüşler herkese .
Rttbs’de Dacia’nın Fabrikası var mı?Varsa hangi şehirlerde firması var?
Piteşti’de Dacia fabrikası, Dulcis diye geçiyor. Bir de Craiova’da Ford’un (Rump) fabrikası var.
Teşekkür ederim
çok sağ ol kardeşim bir bakalım neler yapabiliriz.
Bulgaristan’da 2 farklı yerde bir Türkiye’den otobüs durağına bir de Romanya’dan reklam tabelasına rastladım.
Bende Bulgaristan’da Radyo Dalga’nın reklamını gördüm. Hata mı değil mi anlam veremedim.
Bulgaristan tarafından giriş yaparken Xray’i 0 kamerası ile geçmeme rağmen bizim taraftaki yere giremedim.
ayrıca bu at arabalı köylülere denk gelmedim nerede bunlar?
biz şoförlerden kaçıyolarmış
Geç oldu ama sonunda DLC’yi oyunparam.com’dan 37.80’e aldım. Siteye bakiye yüklerken arayıp ne satın alacağınızı teyit ediyorlar. 5 dakika içinde steam gift olarak gönderdiler. Öneririm.
https://www.oyunparam.com/euro-truck-simulator-2-road-to-the-black-sea.html
Ben de hi2games den almıştım aynı fiyata sadece 25 dakika da gelmisti