ETS 2 - Türkiye Trakya "Road to the Black Sea DLC" [Ana Konu]

Hilmi Şahin

Şaşırdık mı? Hayır…

107 tl olmaz. Beyond the Baltic Sea DLC si bölge fiyatlarına bakacak olursak ;

Road to Black Sea DLC si de tahmini olarak 39 TL den çıkacak gibime geliyor.Scs 107 TL den çıkararak kendi topuğuna sıkmaz diye düşünüyorum.

her gün sürekli dinlediğim Romanyalı Panflüt ustası Gheorghe Zamfir’in Andre Rieu ile yaptığı konserin videosunu paylaşmamak olmaz :sunglasses:

karpat ve balkan müzikleri benzer ezgiler zaten SCS’in videosunda bulunmakta :smiley:

bunu da vereyim yansın ortalık bence ayrı bir konu açayım

bu grup da çok iyi

5 Beğeni

107 TL Olursa Türkiyedeki Satışları Düşer Zaten

1 Beğeni

Kesin olmamakla birlikte,benzerliğini bulduğum bir başka noktayı daha sizlerle paylaşayım.

Söz konusu yer ve yol Keşan tarafından gelince,Uzunköprü’nün çevreyolunun son Uzunköprü girişi olan E-87 yolunun üzerinde bulunmakta.Havsa yönünden gelindiğinde ise Uzunköprü şehir merkezine gitmek için girilecek ilk yoldur.Fotoğrafa göre sol tarafta az ileride tren istasyonu mevcut.Soldaki bu yoldan ise söz ettiğim gibi Uzunköprü’nün merkezine,tarihi Uzunköprü’ye ve Meriç’e ulaşılabiliyor.Fotoğrafa göre hiç bir sapma yapmadan tüneli kullanarak devam edersek ise Havsa,Havsa üzerinden D-100’u kullanarak Edirne veya İstanbul yönüne ve ayrıca Avrupa Otoyolu’nu kullanarakta Edirne veya İstanbul yönüne gitmek mümkündür. :wink:

5 Beğeni

Hocam güzel yakalamışsın belki de doğrudur bilemem ama aklıma takılan şu. Neden Türkiye’ye kilise yapsınlar? Oyun içi resimde kilise olan yerde Camii var.

Kesinlik belirtmedim zaten yazımın başında.İhtimal vererek yazdım.Baktığımız zaman tabelalarda yok.DLC’nin ilk görselleri olduğu için kitlede merak uyandırmak hedefindeler.Benzerlik olarak Tekirdağ-Yenice kısmını da paylaştım bundan önce.Bu ikisi arasında karşılaştırma yapacak olursak Tekirdağ kısmı zaten kesin olarak orası.Bunu da kesinlik değilde ihtimal olarak paylaştım.Dikkatli bakacak olursak benzerlikler mevcut ve unutulmamalıdır ki DLC henüz çıkmadı ve bazı objeler çıkarılıp,eklenebilir.Bu da bir yanıltma olabilir.

1 Beğeni

Çünkü Türkiye’de Trakya kısmında cami kadar kilise var :smiley:

2 Beğeni

Yok öyle bir şey.Bir şey yazarken dikkatli olalım.Aksi takdirde yazdığımızı ispatlamak zorunda kalmayalım.Kesin değilse ya ihtimal vererek yazalım.Bilmiyorsakta abartarak yanlış bilgi verecek şekilde yazmayalım.

İspatlayabilirim, ayrıca bunda bişey yok ki neden heycanlandın dostum, ters bişey yok sakin ol…

2 Beğeni

Yeni fotoğrafların ne zaman yayınlanacağını bilen var mı?

Haftaya ya da ondan sonraki hafta paylaşılır, bu hafta paylaşılacağını zannetmiyorum.

1 Beğeni

Önümüzdeki iki hafta Washington Dlc resimleri ve çıkış tarihi ile bilgiler gelir. Black sea Dlc en erken 3 hafta sonra bilgi gelir.

Oyuna Türk Lirası gelir mi arkadaşlar?
Bilgisi olan var mı?

1 Beğeni

SiSL yayınında buna değinildi, Rusya gelince Rus Rublesi gelmişti TL de gelebilir.

1 Beğeni

Benimde demek istediğim şey işte tamda buydu.
Rusya geldiğinde, Ruble geldiyse Türkiye geldiğindede, Türk Lirası’nın gelmesi lazım.

1 Beğeni

İspatlamanı bekliyoruz. Yani Camii kadar Kilise olduğunu iddia etmek farklı bir şey. Tarihi yerler var ama bunlar çok az. Ve bunlar da zaten zenginliğimiz :slight_smile: her yerde olduğu gibi…

5 Beğeni

Ben Washington DLC paketini haziran ayı içerisindeen geç hazian sonunda çıkacağını düşünüyorum. ATS için çünkü iki adet DLC düşündüklerini biliyorduk. Bu yıl içinde ATS ye 2 adet DLC çıkması için Washington haziran ayında gelmeli.
Bu sebepten ötürü aynı anda gelmeyeceğini düşündüğüm Road to the Black Sea DLC paketi muhtemelen temmuz ağustos ayları içerisinde olabilir. Umalım yıl sonuna kadar sarkmasın… Öğrendikten sonra beklemesi ne kadar tatlı telaş olasada bi o kadarda deli edici :smiley:

1 Beğeni

Karadeniz’e giden yol yıl sonu çıkacak, ona daha var, ne Ağustos’u?:smiley:

1 Beğeni