ETS 2 - Türkiye Trakya "Road to the Black Sea DLC" [Ana Konu]

Şuan için Tekirdağ kısmının olacağı zaten kesin.Bence Tekirdağ’dan Malkara-Keşan kısmına kadar yapılacak ve buradan gelenler Uzunköprü yoluna yönlendirilecektir.Dediğin gibi Yunanistan gelmeden Keşan’ı İpsala yönüne uzatmazlar o yol şuan için kapalı kalır.Ama Promods için bu evrede Yunanistan adına iyi bir şey olur.O bölgeyi direk İpsala üzeri Keşan’a bağlar.Sınır kapılarına gelecek olursak tabikide Kapıkule ve Hamzabeyli ile Dereköy Sınır kapısı yarışamaz.Otoban için dümdüz yol demişsin ama,E-80’nin olmama gibi bir ihtimali yok ve bana göre düz yol olabilir sonuçta otoban ama benzer yerleri yaparlarsa emin ol keyif verir. :wink: Trakya Otoyolu başkadır. :smile:

6 Beğeni

Anadolu çocuğu hep garip :frowning:

1 Beğeni

Webtekno gibi siteler diğer şehirlerin de ekleneceğini kesin ifade olarak belirtmiş. Dikkate almayın ve uyarın. Bir sürü insan inanmış sürekli yazıyor. Hep stajyer çocuk vakası…

16 Beğeni

Hepimiz iyi biliyoruzki bizim insanımız bilmediği bir konuda çok şey biliyormuş gibi konuşup,yorum yapıp,ahkam kesmeyi çok sever.Nedense bizim milletimizin değişmeyen bir huyu bu.Rahatsız olduğum durumlar olduğu için arkadaş seçimlerimde bu konulara hep dikkat etmişimdir aklımın erdiği noktadan şimdiye kadar olan süreçte.Arkadaş sen işine bak,bu işi bilende kendi işine baksın.Sen otobüsçüye 20 ton yük var bunu taşı veya tırcıya 50 yolcu var bunu al götür diyebilirmisin ? Herkes etik sınırlar içinde kendi işini yapsa aslında hiç bir sorun olmayacakta işte malesef dediğim gibi insanımızın bir türlü değişmeyen huyu bu.

4 Beğeni

Webtekno zaten haber içeriklerini doğru düzgün araştırmadan yapıyor. Dediğiniz gibi bizlerin uyarması gerek.

1 Beğeni

Berkay’ın paylaştığı yol haritası mantıklı büyük ihtimal öyle yaparlar.

Anadolu’dan bir kaç şehir ve Rusya’nın Moskova civarları elbet bir gün gelir. Oyunun adının Euro olduğuna bakmayın. Ama Anadolu ve Rusya’dan önce Balkanlar, İrlanda, İberya, Korsika, Kuzey İskandinavya ve Ukrayna bölgeleri gelir diye bir 2024 tahminimi bırakıyorum. :grinning:

1 Beğeni

Png olarak bu Scs nin orjinal logoları senin işini görür abi

2 Beğeni

Tekirdağ Limanı’nı ve bu DLC’deki buna benzer prefabları gerçekteki haliyle birebir yaparlarsa güzel olur. ATS’deki sistem gibi.:slightly_smiling_face:

4 Beğeni

kapak fotoğrafındaki köprü
Rusçuk-Giurgu sınırına ait

4 Beğeni

Street View de en iyi görüntüde yan yoldan… (Biraz yakınlaştırın)

1 Beğeni

https://sehirharitasi.ibb.gov.tr/ sitesinden istanbul için yeni görüntülere bakılabilir istanbul’un bazı kısımlarında görüntüler devam ediyormuş

2 Beğeni

Bu siteyi biliyorum, İstanbul’un eski havadan çekilmiş görüntülerini merak edenler için süper bir yer. Bizim mahallenin 1982 yılındaki haline bakayım dedim hiçbirşey yok :joy:. Boğaziçi köprüsü için yapılan yollar vs. uzunluk olarak muazzam büyüklükte…

SCS paylaştı bir site haberini yapmış orda tahmini fiyatını yazmışlar Euro Truck Simulator 2 stopping in Bulgaria and Greece soon | Rock Paper Shotgun

1 Beğeni

$17.99 denmis tahmini fiyat. 5.98 kur üzerinden hesaplayınca 107 tl ye tekabül ediyor.

107 TL olacağını kesinlikle zannetmiyorum. Steam zaten bu kur konularında hep kıyak geçiyor. Hasan abinin yayınında da söylendiği gibi diğer DLC ler ile aynı (± 10 TL) fiyatta çıkar.

1 Beğeni

Dediğim gibi tahminî bir fiyat(benim değil sitenin tahmini fiyatı) . Yine muhtemelen 30 ila 45 tl arası çıkacağını düşünüyorum. Ama şimdiden fiyat tartışması yapmak hem çok saçma hemde gereksiz yere konuyu kirletmiş oluruz.

Peki o halde, ben asıl yabancıların bu DLC hakkındaki görüşlerini merak ediyorum, muhakkak burda da merak eden vardır… Steam topluluk şeysi dışında tartışılan ortam bilen var mı?

videonun müziğine arap müziği diyen kim?

2 Beğeni

beyler fiyat muhabbetini fazla uzatmaya gerek yok son çıkan dlc ile ya aynı olur yada 40 küsür gelir ancak oyundan pahalı gelmeside hoş olmaz o yüzden fiyatı cok abartmayın üç aşağı beş yukarı bu fiyat bandında olur