ETS 2 - Türkiye Trakya "Road to the Black Sea DLC" [Ana Konu]

Optimizasyonu nasıl buldun

Trakya bölgesi geçici demiyorum elbette ama hepi topu 3-5 yol var koca DLC’de sadece %15’ini içeriyor. Oyuncular daha ne kadar o yollardan geçebilir ki?

Baltık DLC’si en iyisi deniyordu lakin bugün kimse hatırlamıyor bile, keşfedildi ve heves alındı bitti. Kimse aynı yoldan 5 kere geçmeyecektir, sadece garajlarına arada uğrar o kadar.

2 Beğeni

Kesinlikle katılıyorum. Türkiye’den sıkılmicam diyenler ileride görün umrunda olmayacak çünkü neden minnacık normal olarak. En fazla 1ay sürer bu konuşmalar.

3 Beğeni

Tamam almanıza gerek yok. Bu yan çizmektir. Net… Zorla değil ama küçümsemeye devam ederek bir yer varılamaz.

2 Beğeni

Kendi fikrini belirten yan mi çizmiş oluyor ? Bu küçümsemek mi yapmayın be.

2 Beğeni

Bende şaşırdım görünce bi hata mı var acaba diye de düşünmedim değil :thinking:

:d Satın almamak için binbir türlü mazeret uydurulursa evet yapılanların hepsi küçümseniyor. Zaten oynamayan yine oynamamak için bir sürü şey söylüyor. Arkadaşlar problem yok. :smiley: Kimse hemen almak zorunda değil. Ama yorumlarda g.t kadar yer var diye demediğinizi bırakmıyorsunuz. Böyle olacaktı böyle oldu. Tamamı olacak denilmedi ki? Herkes oynayıp keyfine bakıyor. :smiley:

4 Beğeni

Böyle düşünürsek hiçbir genişleme paketini almamızın mantığı yok. Fransa paketinde hala deli gibi sürüyorum çünkü bence Fransa’nın köy yolları özellikce Nice şehri ve dolayları hala inanılmaz güzel ve hiç sıkılmadım. Bence nicelikten çok niteliğe bakmakta fayda var.

2 Beğeni

bu site güvenilir mi? dlc 35.10 tl

Steamde 19 TL.

Baltic reis bu black sea değil

Fransa büyük ama şuan trden bahsediyoruz karşılaştırmak saçma olur.

hayda ben de şimdi fark ettim pardon :smiley:

1 Beğeni

İstanbul çok kalabalık olmamasına rağmen MP’de kasıyor 30fps’lerin altını gördüm, düzelir umarım.

Küçümsemiyorum, daha çok Romanya içeren DLC’yi 48₺ vererek vatan sağolsun demek zorlama olduğunu söylüyorum. 29₺ bandında gelseydi elbette ilk alanlardan olacaktım, fiyatı normal bulmamak yan çizmek oluyorsa öyle olsun. Bugün bir hışımla alanlar yarınlarda Bundle pakedinin 30₺ dolandığını görünce çok üzülecek.

Neyse herkese iyi oyunlar dilerim, selam söyleyin bizimkilere. :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

böyle seyleri paylasmamalısın burada

Karşılaştırdığımı nereden çıkardın? Ben harita güzelse, içeriği doluysa, o yolda gitmekten zevk alıyorsam 100 kere geçerim hiçte sıkılmam bunu izah etmeye çalıştım. Bu paket duyurulduğundan beri Türkiye için sadece Trakya kısmının geleceği biliniyordu o zaman sıkıntı olmadı da şimdi mi sıkıntı oldu? Bu tamamen fiyatından kaynaklı bir savunma mekanizması gibi. Kaldı ki Romanya ve Bulgaritan’da şahane olmuş buram buram balkanlar kokuyor. 6 lira daha fazla diye bu kadar küsmeye gerek yok.

6 Beğeni

Saat 20:00’de geri sayım yapıldı. Sayfayı yeniledim, satın al butonuna bastım ve indirdim… Sonra Youtube’a girdim senin canlı yayınına, millet 10 liraya takılmış almayacağım falan demiş. Sadece altı ay uğraşılan İstanbul için 48 lira çok görülmüş, fiyata takılanların saçma The Sims 4 paketlerinin fiyatlarından haberi olmamış sanırım. Yine Hasan’ın gösterdiği tüm detayları inceleyerek oynadım oyunu. Şunu söylemeliyim ki bu paketin göz bebeği bence sadece İstanbul değil aynı zamanda Trakya olmuş. Kapıkule’yi geçtikten sonra içim sıkıldı, belki bunda Trakya’yı bilmemin, Tekirdağ / Yenice’de yıllarımı geçirmemin payı olabilir. Bu zamana kadar korsan oynuyordum yalan söyleyemem fakat verilen emek için tüm harita dlc’lerini satın aldım ana oyun da dahil. İyi ki almışım, pişman değilim ve olmam da. İleride sıkılsam bile mutlaka Trakya’yı özledikçe girer oynarım çünkü çok gerçekçi. Türkiye için Driver3’ten sonra bir ilk niteliğinde. Teşekkürler SCS ve gerek eklenti öncesi gerek çıkmaya 5 gün kala yayınlarınla HasanOfke :slight_smile:

6 Beğeni

6lira fazla diye kusmedim :smiley: hayır yani Trakya küçük bekleniyordu evet küçük çıktı fakat bu çok abartildi gibime geliyor sırf tr için 48tl verenlere üzülüyorum.

1 Beğeni

Niye 30 TL olduğunda üzülsün ki? Çok yanlış yerden bakıyorsun. Daha çok Romanya içermesi de oyuncuların faydasına? Her sene çıkan bir sistem var ve yol budur. Ne kadar ülke gelirse ne kadar farklı yer gelirse ne kadar büyürse biz seviniriz, destekleriz. Devamı da geldiğinde herkes için aynı olacak. Sırf fiyat yüzünden olayı nereye çekiyorsunuz. 1 ay sonra 20 tl indirim olsa üzülecek olan varsa zaten oynamasın. Kimse böyle düşünmüyor. Vatan sağolsun da demiyor. Burada takılıp hala aynı şeyler yazılıyorsa zaten anlatılan hiçbir şey anlaşılmamış demektir.

8 Beğeni