ETS 2 - Türkiye Trakya "Road to the Black Sea DLC" [Ana Konu]

Bende normal. LOL

Problem zor ekonomi modundan kaynaklı imiş.

Going east yok mu sende

Kitlendi trafik. :smiley: :smiley:

1 Beğeni

Çok satanlar listesinde (TR) birinci sıradayız.

16 Beğeni

Oyunun fiyatı dlc’nin fiyatından daha düşük demenin manası yok. Mantıklı olan da bu zaten. Oyunu uygun fiyatlı tutacaklar ki satın alanlar artsın. Böylece oyunu beğenme ve diğer dlc’leri satın alma ihtimali de artacak. Neticede pahalı olduğu için oynayamadığın oyunda az kişi dlc alır.

Black Sea’nin fiyatı biraz beklenenden yüksek çıkmış olabilir beyler. Bunu ben de kabul edebilirim. Ama cidden maddi durumu olmayanlar hariç, 48 lira bugün bir çok kişinin 3-4 paket sigaraya, gittiği berberde harcadığı paraya, aylık ödediği telefon faturasına v.s neredeyse denk bir fiyat. Üstelik uzun yıllar faydalanabileceğin bir şey bu.

Herkese şimdiden keyifli oyunlar.

3 Beğeni

bende de aynı ya neden acaba

Steam kapak sayfasına yerleştik!

11 Beğeni

mevcut harita dlc leri eksiksiz

İlk seferim ilk yolculuğum kısa sürdü ama istanbul’da sefer atmak güzel kısa ama güzel.

1 Beğeni

Debrecen bağlantısı yoksa Steam hesaplarınızı verin bir kontrol ettirelim

4 Beğeni

sorunu belki @HasanOfke bilir neden kaynaklandığını

modları kaldırınca düzeliyor benim düzeldi

Bundle ile birlikte 45 TL olduğunu düşünürsek 5-6 liralık bir artış var. Kıyamet kopartacak, tavır almayı gerektirecek bir artış yok. Ayrıca indirim beklemenin mantıklı olduğunu düşünmüyorum çünkü “Beyond the Baltic Sea” çıkışından sonra en son Sonbahar indiriminde 20% indirime girdi. Dolayısıyla bu dlc nin uzun bir süre 50% dolaylarında indirime gireceğini sanmıyorum.

1 Beğeni

tipik Trakyalı olarak çabuk parladım çabuk söndüm. :joy: 5tl fazla vermiş olduk yapacak bir şey yok.

1 Beğeni

burgaz edirne seferi haydi bismillah

4 Beğeni

Tutturmuşsunuz bi Oyun 39 TL lafını papağan gibi her yerde söyleniyonuz.

7 Beğeni

Profil tazeledim sorun çözüldü ilginiz için teşekkür ederim

%20 ?

hakediyor arkadaşlar,uzatmayın. fiyat fiyat diyede mızmızlanmayın.adamlar yapmış oyunun keyfini sürelim.

daha türkiyeye gelmedim ama yollar muazzam olmuş.

2 Beğeni