DLC Fiyatı 48TL Olması Nerdeyse Oyun Fiyatından Garip Gelir. Ben Yine ETS2 Hastası Olduğum için Aldım.
Gayet Benim Hoşuma Gitti.
Edirnede Gün Batımı
Eski 18 Wos Efsanesini Andıracak Dinlenme Tesisi ( Keşan Yolu )
DLC Fiyatı 48TL Olması Nerdeyse Oyun Fiyatından Garip Gelir. Ben Yine ETS2 Hastası Olduğum için Aldım.
Gayet Benim Hoşuma Gitti.
Edirnede Gün Batımı
Eski 18 Wos Efsanesini Andıracak Dinlenme Tesisi ( Keşan Yolu )
şimdi şu argüman arkasına da fazla sığınmamak lazım yurt dışında 18 euro bide 8 dolar daha ne olsun. Bize babasının hayrına 8 dolar yapmıyor yiyosa bizede 18 eurodan çıkarsın da o zaman görsün kaç kişi orjinal kaç kişi crack li oynuyor.
Türk Lirası Kodu nasıl geçiyor oyunda? TRY veya TRL göremedim. Bilgisi olan var mı?
Seçenkler bölümüne girip Oynayıştan yapıyorsun. TRY seçeneği var para biriminde
romanya ve bulgaristan para birimlerini de orada göremedim. Galiba Güncellememde bir sıkıntı oldu
ilk başta bende fazla buldum fiyat olarak ama para verip alıcam sonuçta o kadar emek var özellikle selçuk abinin çok payı var alma sebeblerinden bir tanesi de bu
Herkes fiyat konuşuyor da optimizasyondan memnun olan var mı?
Bazı bölgelerde feci fps düşüşleri var.Düzeltilir diye ümit ediyorum
7 den beri ingiltereden sürüyorum. Şuan romanyadayım cidden çok güzel olmuş. Yemyeşil heryer süper.
Senede bir harita dlcsi çıkartıyorlar her gün 10 kuruş toplasak 3650 kuruş yapıyor o da 36.5 tl 15 kuruş olsa 54 tl, çok fazla değil diye düşünüyorum böyle bakınca(:
Atmosfer romanyada değişti
Farklı sitelerde daha ucuza satılıyor. Oralardan alabilirsiniz ama en doğru yer Steam platformudur.
Bazı kisiler 3 şehir için 48TL değmez diyor, adamlar Romanya ve Bulgaristan’ı hesaba katmıyor.
Utah gibi. Ama sonra güncelleme ile Utah düzeldi. Bu da bazı yerlerde inanılmaz düşüyor. Düzeltilir umuyoruz
Ayrıcana alırken Steam Gift/Hediye yazmasıma dikkat edin. O şekilde para yine Steam’e gidiyor.
dlc yi oynayanlar fps durumu nasıl?
Arkadaşlar fotoğrafı incelermisiniz sizdede aynı şekildemi avrupadan yeni dlc bölgesine nedense bağlantı yolu yok