kardeşim bot bastığını biliyorum biz öğlene kadar ne gördüğümüzü iyi biliyoruz scs yazdık öyle bir şey olamaz dendi sıkıntı yok burak temsil ediyor bizi orda
Değerli SimülasyonPark Üyeleri ;
Gün destek olma günüdür Trucks World Cup 2020 Yarışmasında Yarı Final oylamalarına kalan Milli Gururumuz @Burak34 'e Oy Vererek El Birliğiyle Finale Kalmasını Sağlayalım Bu Gurur Hepimizin
Oylama İçin Renault Trucks Hq Profili :
Bize bizden fayda var arkadaşlar desteğe devam hasan tavsiyem %70 oranlı resimi paylaşma nasıl olsa yeniyor diye kimse oy kullanmaz kardeş
68 e 32 ydi oy attığımda. Dönmez diye düşünüyorum, gururluyuz
onur bizde bu saatlerde 73 dük yarın ola hayır ola
Öyle tabi ama o dümdüz arabaya oy verecek olanında zevkini seveyim
Tüm gün sürüyor mu oylama ?
24 saat sürüyor, story bitene kadar. En azından ben öyle biliyorum.
Şimdiden 59 a 41 olmuş. Dönmez inşallah hayırlısı bakalım.
onur bu saatten sonra zevkler işin içinde değil kazanma hırsı işin içinde ülkeler olarak
63 / 37 gördüm az önce inşallah günceldir.
Benim inancım tam, şımaykıl değil bütün maykıllar gelsin yürüyoruz Şampiyonluğa
bence yinede büyük konuşma derim yarın öğlen 3 olmadan
Diğer grupta Spring kazandı. Şaka gibi daha önceki yarışmalardaki gibi yine sinirlendim, şaşırdım. Burakref’e bu yarı finalde kesin gözü ile bakarsak Spring ile karşılacak ve o kadar insanı yenip gelmişken Spring’e yenilirse böyle vaziyetin deyip… … başlarım.
Willy, Huskie ya da diğer güzel fotoğrafları çeken kişiler feci üzülmüştür adamlar on numara paylaşımlar yapıp rastgele foto çeken birine yenildi. Nedense her yarışmada SCS bize göre çuvallıyor gibi duruyor. Yapmayın daha iyi…
F-MAX için aynı şeyi düşünmüştük şahsen Spring gibi fotoğraf çekeni kesinlikle almazdım ve en iyiler arasında kıyasıya rekabet olurdu.
@Burak34 Bu Rus bot basıyorsa bizde basalım.Hakkımızı yedirtmeyelim
Edit:Burak bir şey yapalım hakkını yedirtmeyiz.Geriye düştük.
SCS’ye ve Renault trucks’a yazdım fakat bir fayda sağlarmı bilmiyorum.
48-52 oldu 8 farklı hesaptan oy kullandım bir şey degismedi
Discordları yok mu bunların oradan yaz.Scs’ye felan yazalım.Hakkını yedirtmeyelim
Discord adreslerini bilmiyorum
@Burak34 kardeşim bir hile var bu işte