ETS 2 Trucks World Cup 2020 Screenshot Yarışması /w Renault Trucks

kardeşim bot bastığını biliyorum biz öğlene kadar ne gördüğümüzü iyi biliyoruz scs yazdık öyle bir şey olamaz dendi sıkıntı yok burak temsil ediyor bizi orda

2 Beğeni

Değerli SimülasyonPark Üyeleri ;
Gün destek olma günüdür Trucks World Cup 2020 Yarışmasında Yarı Final oylamalarına kalan Milli Gururumuz @Burak34 'e Oy Vererek El Birliğiyle Finale Kalmasını Sağlayalım Bu Gurur Hepimizin :tr::tr:
Oylama İçin Renault Trucks Hq Profili :

6 Beğeni

Bize bizden fayda var arkadaşlar desteğe devam hasan tavsiyem %70 oranlı resimi paylaşma nasıl olsa yeniyor diye kimse oy kullanmaz kardeş :+1:

3 Beğeni

68 e 32 ydi oy attığımda. Dönmez diye düşünüyorum, gururluyuz :muscle:t2:

3 Beğeni

onur bizde bu saatlerde 73 dük yarın ola hayır ola

3 Beğeni

Öyle tabi ama o dümdüz arabaya oy verecek olanında zevkini seveyim :slight_smile:
Tüm gün sürüyor mu oylama ?

4 Beğeni

24 saat sürüyor, story bitene kadar. En azından ben öyle biliyorum.

4 Beğeni

Şimdiden 59 a 41 olmuş. Dönmez inşallah hayırlısı bakalım.

onur bu saatten sonra zevkler işin içinde değil kazanma hırsı işin içinde ülkeler olarak :slight_smile:

3 Beğeni

63 / 37 gördüm az önce inşallah günceldir.
Benim inancım tam, şımaykıl değil bütün maykıllar gelsin yürüyoruz Şampiyonluğa :sunglasses:

5 Beğeni

bence yinede büyük konuşma derim yarın öğlen 3 olmadan :slight_smile:

1 Beğeni

Diğer grupta Spring kazandı. Şaka gibi daha önceki yarışmalardaki gibi yine sinirlendim, şaşırdım. Burakref’e bu yarı finalde kesin gözü ile bakarsak Spring ile karşılacak ve o kadar insanı yenip gelmişken Spring’e yenilirse böyle vaziyetin deyip… … başlarım.

Willy, Huskie ya da diğer güzel fotoğrafları çeken kişiler feci üzülmüştür adamlar on numara paylaşımlar yapıp rastgele foto çeken birine yenildi. :smiley: Nedense her yarışmada SCS bize göre çuvallıyor gibi duruyor. Yapmayın daha iyi…

F-MAX için aynı şeyi düşünmüştük şahsen Spring gibi fotoğraf çekeni kesinlikle almazdım ve en iyiler arasında kıyasıya rekabet olurdu.

9 Beğeni

Evet… %68 öndeyken 5dk sonra baktığımda, %54’e düşmüş olduğumu gördüm… gayet normal bir şey :rofl:

3 Beğeni

Abicim biraz yavaş bas bu nedir :smiley: hızına yetişemiyoruz :stuck_out_tongue:

2 Beğeni

@Burak34 Bu Rus bot basıyorsa bizde basalım.Hakkımızı yedirtmeyelim

Edit:Burak bir şey yapalım hakkını yedirtmeyiz.Geriye düştük.

SCS’ye ve Renault trucks’a yazdım fakat bir fayda sağlarmı bilmiyorum.

1 Beğeni

48-52 oldu 8 farklı hesaptan oy kullandım bir şey degismedi

1 Beğeni

Discordları yok mu bunların oradan yaz.Scs’ye felan yazalım.Hakkını yedirtmeyelim

Discord adreslerini bilmiyorum

@Burak34 kardeşim bir hile var bu işte