ETS 2 Trucks World Cup 2020 Screenshot Yarışması /w Renault Trucks

1 saatte %60’lardan dönmesi imkansız

1 Beğeni

1 saat değil 5 dakika içerisinde oldu :slight_smile:

2 Beğeni

Ne kadar çok bot bastılar ise , 4 hesaptan oy attım durum değişmedi

1 Beğeni

fark bu kadar kısa sürede kapanamaz, kapanmasını geçtik bir de üstüne fark atmış… Bunu uygun dille açıklaman gerek

1 Beğeni

Ruslar değil ki diğer Doğu Avrupa, Baltık ülkeleri dahil gören herkes ona basıyor. VK gibi yerler zaten girdiyse olan çözülmez. Sokayım böyle yarışmaya milliyetçiliği ön plana bu kadar çıkarmamalıydı. Jüri seçip açıklasaydı. Böyle şeyler her zaman haksızlıkla sonuçlanıyor adamlar bir sürü güzel fotoyu yedi ciddi ciddi.
Sosyal etkileşim goygoyu… Eğer VK gibi yerlerde paylaşılacaksa ve bu gayet normal senin hiç üste çıkamaman gerekirdi ancak hep son dakika oynayıp diğerlerini eleye eleye geldi. Burada 100bin oy kullanılmıyor. 300-400 oy fark belirliyor. Zaten biz paylaşsak da doğal olarak yarışmanın başından beri hiçbir şeyden haberi olmayanlar oy kullandı.
Ilya bu galiba Redirecting...

7 Beğeni

Sağlık olsun, yarı finale kadar geldik :slight_smile: Destek veren herkese teşekkür ederim.

5 Beğeni

Son yarışmaların hepsinde eleman birkaç puan farkla kapatmış. Ilya’nın aracı güzel yanlış anlaşılmasın. Ben de oy verirdim şüpheli kısmı hep son dakikada oyların hızla artmasıdır. Favorilerdendi. Başında onun öne geçtiğini görseydik tamam derdik.

1 Beğeni

Yarın Spring’e basmayanı öpsünler…

1 Beğeni

illegal bir adım yoksa abartılmasına gerek yok bence , güzel bir yere gelindi sonuçta , nasıl burada oy için örgütleniyorsa manyak ruslarda sağlam adımlar atmıştır :smiley:

2 Beğeni

VK sağolsun rusları heryerde yüceltiyor. VK olmasa biz alabilirdik.

1 Beğeni

Bence bir illegallik var işin içinde ama neyse

dediğime geldinizmi arkadaşlar benim neler yaşadığımı az çok anlamışsınızdır bizde 5 dk içinde yedik botu ve güm fabry ve japanayada aynısını yaptı bu ibneler neyse buralara kadar gelmekte güzeldi tebrikler kardeşim

3 Beğeni

ILYA29 yarışmadan çekilme kararı almış. SCS’ye şöyle demiş: karşımdaki araç benimkinden daha güzel ve finale gitmeyi hak ediyor. Yani yarın Spring ile Finalde yarışacağız.

11 Beğeni

ilginç kabullenmişler yani bot bastıklarını hayırlısı kardeşim

1 Beğeni

Biz de yedik oldu sanki kötü araçla katıldı

neyse yarın springi tokatlıyoruz :smile:

5 Beğeni

Ne olursa olsun güzel haber tekrar tebrikler @Burak34 :muscle:

6 Beğeni

Benim düşüncem ile hile yaptığı kesin ortaya çıktı ve böyle diyerek isminin kötünlemesini istemeyerek aradan sıyrılmaya çalışmış. @Burak34 tebrik ederim yarında Spring’i tokatlayıp finalist olacak hadi bakalım inşallah kazanırsın oylar @Burak34 'e

4 Beğeni
9 Beğeni

Ödül kesin Türkiyeye geliyor o zaman :slight_smile:

1 Beğeni
8 Beğeni