Bu story i ben neden bulamıyorum instadan
sayfayı takip etmezsen bulamazsın kardeşim
Smuga sadece lehçe bir kelime.Lehçede “Seri” anlamına geliyor.Polonyalılar aynı bizim gibi dediğim dedik insanlar ve sadece polonyalı diye ona oy atacaklardır.
Ne kadar renk sayfası varsa takibimde de story yerini bulamiyorum
instagram’da renaulttruckshq profil sayfasına gidip profil resmine tıkla oradan bulabilirsin
%50 - %50 bitecek galiba
noldu 49-51 gösteriyor öndeydi 52-48
kardeşim başarılar dilerim öncelikle ama rusların taktiği bitime son 2 saat kala bot basmak buna şahit olduk bende fabryde ve japanada önce iyileri elediler geriye kalanlar onlar için keklikti sana söyleyeceğim taktik kozlarınızı son 2 saate saklamak onların stratejisi bu kardeşim başarılar tekrardan
1/4 finale kalanlar açıklandı. Burakref’in olduğu grup tehlikeli karşı taraftan iki kişi gider de hiç sanmıyorum artık kimin nasıl oy attığı hiç belli değil. En azından 3 Türk katıldı ve ödül almış oldu. Bu bile yeter ama son aşamada bir şekilde mücadele etmeliyiz.
hasan son yarım saatte 200 oyla kaybetmek insana koyuyor ruslar kendilerini garantiye almak için başka yolar deniyorlar fabry öğlen 11 kadar 70 lerle gidiyordu japana desen 63 le ama ne oldu güm neyse amaç oraya katılıp bu yolda bizde varız demekti
Arkadaşlar desteklerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.
https://www.instagram.com/stories/renaulttruckshq/2316053180884336802/?hl=tr
@Blade1974 juanjuanito bot kullandığını açıkladı o yüzden öndeyken sonra kaybettin abi.adam direk hile yapıyor kendisi yazdı ben bot kullanıyorum diye
nerede açıkladı? ve şu an SCS’nin bir adım atması gerekiyorrrr
Discord dan yazdı şuan smuga ile konuşuyorlar.
ironi yapıyor gibi geldi ?
Her birinize 4 farklı hesaptan oy kullanıyorum
Elimizden gelen bu
Başarılar
Bana da öyle gibi geldi.
Hadi bakalım adım adım finale @Burak34