ETS 2 – TR Extended Map Mod | Marmara Edition #1 [Ana Konu]

Ben bi tane crash yaşadım ama genel olarak çalışıyor, denenir yani :+1:

şu anda işler ne halde herkes merak ediyor çok küçük bir bilgilendirmeyi hakediyoruz bence bu kadar kaliteşi bir modu merak etmemek elde değil tabi

3 Beğeni

Selamlar. :raised_back_of_hand:

Uzun zamandır daha önceden de belirttiğimiz sebepler nedeniyle maalesef bilgilendirme yapamadık.

Bayramda bir blog iyi gider gibi… :wink:

23 Beğeni

Verdiniz coşkuyu sabah olmaz artık :smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni
25 Beğeni

Herkese hayırlı bayramlar. . :raised_back_of_hand: :bouquet:

Uzun bir aradan sonra Bursa’dan oyun içi görüntülerle karşınızdayız. Görsellerin gerçekteki yerleri ile ilgili tahminlerinizi bekliyoruz…

Bu blogta @KAPICILARKRALI’nın harika harita tasarımını, @HetriX 'in muhteşem perspektifinden görüyoruz. Bursa’da keşfedilecek çok şey olacak. :wink:

32 Beğeni

bursanın izmire dogru giden yönü çevreyolu çıkışı, benzinliğin gerçeği opet yanında minteks?

evet kesinlikle orası :smiley:

12 Beğeni

Bursa çok güzel olmuş inşallah merkez çok detaylı olur özellikle Yıldırım tarafları

3 Beğeni

Bursa-Balıkesir arasında mekik dokumuş biri olarak şunu diyorum ki minteks bölgesi titiz çalışılmış

8 Beğeni

Şimdiden Minteks’te inecek yolcular çıktı bile :wink:

7 Beğeni

Minteks üst geçidi muavinlik yaptığım yıllarda devamlı yolcu indirip bindirdiğim bir yer ve muazzam görünüyor. Karlı bir havada başka bi arabayı karşılamak için karşıya geçmeye çalışırken düşmüştüm de bagaj bile alamaz hale gelmiştim o geldi aklıma şimdi. Ne günlerdi be oyunda tekrar yaşayabilecek olmak çok güzel

13 Beğeni

Yapıyorsunuz bu sanatı be @bona @KAPICILARKRALI vallaha yapıyorsunuz :clap:t2:

8 Beğeni

Tüm ekibin ellerine sağlık, mükemmel gözüküyor :heart_eyes:

6 Beğeni

Şimdi şehirler modla tek tek mi sunulacaktı?

Öyle bir kriterimiz yok. Duruma göre bir veya birden fazla şehir gelebilir. :wink:

8 Beğeni

umarım yaz sonuna kadar gelir artık bursa bloguyla iyice heyanlandırdınız

2 Beğeni

:thinking: Burası Hamitlerdeki Mezarlık mı orası onun girişine benziyor

Tirilye’ye veya Mudanya’ya gidebiliyor muyuz yoksa Bademli kavşağının orada yol bitiyor mu?

14 Beğeni

yol haritanızı merak ediyoruz mesela bursaya gidene kasar olan yerler mi sadeece yoksa bilecik falan da mı planlarınız arasında

1 Beğeni

Gelecek sürümde Yalova ve Bursa’yı bekleyebilirsiniz. :wink:

9 Beğeni

Yine çok kaliteli olmuş elinize sağlık ama ilk sürümde gebze ve izmitten verilen fotoğraflardaki yerlerden bazıları haritada yoktu oralar tamamlanacak mı

1 Beğeni