bu harita da alan kuçuk ve guzel oldugu için çok dolanmalı hafriyat çı gibi dusunup o rp de oynamak zevkli oluyor aynı rota uzerinde farklı ara sokaklardan dolaşarak gitmek eglenceli oluyor.
biliyorum gereksiz ama ıberıa ile gelen şu akaryakıt tabelaları kaliteli bunu shell bp opet gibi kaplamaları bu tabelalara uyarlamanız haritaya cok güzel yakışır gereksiz ama gerçekçilik acısından çok güzel olur bence
O modu sildim kesinlikle burada oynanmaz. Ses modu ekledim bakalım.
Haritanın gelişme hızı bu tempoda devam mı eder yoksa ilerde hızlanırmı
Zor vakit ayırıyorlarmış ama bundan sonra şehir şehir ekleyeceklermiş o belki biraz hızlandırabilir
Bursa yolunun tamamlanması zaman alacak. Ama hızlanma açısından bir şey diyemem son olarak ne görüyorsanız o var.
Ben haritayı yüklüyorum hiç bi sıkıntı yok belli yere gelince yolda oyundan atıyor sildim tekrar yükledim komple modları sildim sadece haritayı denedim yine yaptı bi çözümünü bulamadım yardım edebilen var mı?
Harita dlclerinde eksik olan var mı? Bütün harita dlcleri lazım
Hepsi tam hiç bi eksik yok.
Yeni yerler gelene kadar kasan bölümler için bir sürüm yapmayı düşünüyor musunuz?
Harita geliştirmeye devam ediyormu
harita yaşıyor mu
Oyunun 1.44 sürümü çıktı malum, en azından yayınladığınız versiyonu 1.44 sürümüne güncelleseniz olmaz mı?
Herkese uzun bir aradan sonra yeniden Merhaba.
Harita modumuzda çalışmalar devam ediyor. Fakat eskisi gibi hızlı değiliz maalesef. Daha önce de açıkladığımız gibi ekip üyelerimizin okulu, sınavı, dil kursu veya başka çalışmaları olduğundan mod yapımı için yeterli süre ayıramıyoruz bu süreçte.
Ama modumuzu yakın zamanda 1.44’e uyarlayıp yayınlayacağız.
Çalışmaların gidişatına göre de Marmara’dan haberler vermeye devam edeceğiz.
Convoy modu içinde bir ayarlama gerekiyor 2 kişi oynarken diğer kişiler haritada görünmüyor.
1.44 versiyonu ile oyuna döndüğüm gibi avusturya ve TRExtended’ı denedim. Kaliteleri birbiriyle yarışıyor. Tabi TRExtended birkaç tık daha önde. Sadece videodan gördüğüm kadarıyla bir yorum yapmıştım en son, girip sürünce çok daha fazla detayın olduğunu gördüm. Tekrar ellerinize sağlık
1.44te çalışıyor mu?Çalışmalar ne durumda?
Modun içindeki manifest.sii dosyasını aç 1.43 yazan yerleri 1.44 olarak düzelt çalışır.