Beyrut limanı gibi patladım
FPS konusunda bende sorun yaşadım. Sistemim de R5 1600 AF - 16 GB 3000 MHZ RAM Modülü ve GTX 1660 Ti var. İstanbul Edition’ da FPS stabil ilerlerken özellikle Gebze yolu ve ilçede FPS baya yerlerde sürünüyordu. Umarım optimize edilebilir. Eklentiye zaten diyecek bir söz yok her yönüyle başarılı. Part 2’ yi merakla bekliyoruz.
Bu gerçek mi
Nuh Çimento civarı kasıyor.
Bilişim Vadisi, Osmangazi Köprüleride Dahil
Evet, gerçek
Sonunda yeni sürümünüzü inceleme fırsatı buldum. Gözüme çarpan bazı küçük problemler haricinde harita oldukça başarılıydı. Özellikle Adapazarı, Düzce ve Bolu’yu ölçeklemeye sığdırmak için Kocaeli’de oldukça büyük çabalar sarf edilmiş. Körfezde bulunan dağ sıraları da eklendiği takirde Türkiye’nin Marmara bölgesinde eksiksiz bir mod ortaya çıkacak demektir.
Bildiğim kadarıyla önceliğiniz Doğu Marmara. Bursa’dan batıya daha sonra ilerleyeceğinizi duymuştum.
ProMods olarak Çanakkale ve Bandırma’da çalışmalarımıza büyük bir hızla devam ediyoruz. Bir yandan Türkiye’nin güneyindeki yenileme çalışmalarını hızlandırdık. Kent merkezleri haricinde bu bölge neredeyse tamamen değişecek yeni sürümde. Yakın gelecekte kent merkezleri de yenilenecek.
Bu bağlamda birbirimizle dirsek temasında kalarak Türkiye haritası üzerinde çatışma bölgeleri oluşturmadan, değerli Türk kullanıcılarına daha dolu bir Türkiye deneyimi yaşatabiliriz emeğinize sağlık
@HasanOfke
@bona
@sctn
ve diğer ekip arkadaşlarınız.
Peki ya bu şekilde ayrıntı ve gerçekçilik içerecek mi Promods’ un Doğu Marmarası?
@Kerem_Kavas Doğu Marmara bölgesinde şimdilik bir çalışmamız yok. TR Extended kadar yoğun özel modeller sunamayız. Sonuç olarak haritamız tüm Avrupa’yı kapsıyor, her ülke için bu kadar model tasarlasak modumuz fazlasıyla hantallaşırdı ve kapladığı alan fazlasıyla büyürdü. Fakat gerçeklik açısından (middle east add-on hariç) haritamız tamamen gerçekçiliğe odaklanmıştır. Middle East add-on içerisinde kalan Türkiye’nin güney kısmı ise zaman içerisinde ana moda aktarılacak. Bu bölgede yeniden inşaat sürüyor. Aynı kaliteyi Türkiye’nin güneyinde de yaşayacağınıza emin olabilirsiniz
Yaptığımız son çalışmaları buradan inceleyebilirsiniz
https://www.promods.net/viewtopic.php?f=2&t=39319&start=180
Veya burayı da güncel tutuyor olacağım
Bir Gelibolulu olarak Çanakkale’ye heyecanla bekliyorum kardeşim iyi çalışmalar
İyi güzel eğlendik ama kaç gündür yeni blog yok trex ekibide yatıyor:)
ne blogu bekliyorsun? harita çıktı ve performans için iyileştirmeler yapılacak.
ne yapmasını istiyorsun insanlardan?
ne bekliyorsun gerçekten? elinden tutup trex mi gezdirelim anlamadım.
sadece espiri amaclı söylemiştim tabiki blog çıkmayacağını biliyorum her yorumu bu kadar ciddi okumayın
Dışarıdan öyle görünmüyor. Ortada büyük bir sorun yok. Boşu boşuna yanlış intiba bırakmaya gerek yok.
sürekli bilmem ne uyduruk spor programının videoları paylaşılırsa kimse istemez.
Hepitopu iki tane şehirde, üstelik gerçek hayatta da yolları biliyor olmama rağmen yanlış sapaktan girip Gebze’de kayboldum ya, helal olsun bana
Navigasyon olmasaydı arabayı yolun kenarına bırakıp kaçacaktım.
birkaç defa dolaşınca anlıyorsun ancak yine de karışık tabii biraz hep aynı yerden geçme hissi hoş gelmeyebilir ets2’de belli bir a noktasına farklı yoldan gitmeyi seviyoruz