ETS 2 – TR Extended Map Mod | Marmara Edition #1 [Ana Konu]

Ama burdan iki anlam çıkar.

Ya o tarihe kadar çıkmayacak

Ya da o tarihe kadar bizleri bekletmeyecek ve ilk parti sunacak.

Sen şimdi oradan tek anlam nasil cikarabiliyorsun. Bana göre hala çok net bir cümle değil bu.

Bana göre o tarihe kadar cikmayacak gibi anladim ama net anlasilmiyor bu gayet dogal!

Şuanda bunu yazarak bile konuyu kirletiyoruz. konu hakkında bilgilerin yer alması gereken yerde şahsi tartışmamız dönüyor. Çıkacağı zaman zaten yeterince duyuru yapılıp videoları yayınlanıyor. Ve üstte yazılana göre Aralığın sonuna kadar Part 1’ i beklemeye gerek yok. Gelmeyecek.

Bak ne denmiş;

Saygı duyup beklemekten başka bir şey yapmak gerekmiyor, çünkü ne zaman çıkacak ya da part part gelsin yayınlayın şunu demek zamanı ve süreci hızlandırmıyor :upside_down_face:

2 Beğeni

Yaptıklari harita çok detaylıca ve emek var ama bana göre hayal kırıklığı şuana kadar. Ekip büyüdü vs. Ama özel sebeplerden dolayı ağır ilerliyor. Benim yorumum bu yinede adamları niye yapmiyorsunuz sizden hic bisey olmaz diye asıp kesmek doğru olmaz.

Yinede anlayış gösteriyorum kendi adima. Bekleyeceğiz biraz daha.

İnsanlar haritanın gecikme sebebini söylediler. Siz hâlâ hayal kırıklığına uğrattığını söylüyorsunuz. Bu insanların ne yapmasını bekliyorsunuz? İşlerini, güçlerini bırakıp bu haritayı mı yapsınlar? Keyfi olarak yapmasalar anlarım bu dediğinizi ama her şeyin bir önceliği var.

6 Beğeni

yeni blog ?

1 Beğeni

ne zaman olcak marmara edition map
cevap verin

1 Beğeni

cevap verin :smiley:

1 Beğeni

sırf böyle sorular yüzünden projeyi bir kaç defa bırakmıştım bile. cidden çok sabırlısınız :smiley:

3 Beğeni

Ya üste Hasan abi dedi ya Aralık sonuna kadar beklemeyin diye daha niye soruyorsunuz.

2 Beğeni

yani bu gördugunuz map modlarının yapılması gerçekten kolay mı sanıyorsunuz ve ekstre bunu yapan insanların gunluk kendi işleri de var surekli gece gunduz map yapmaz. map de gördugunuz bir mola yeri veya bir kentleşme alanı detaylı bir ortamı yapmak detaya girmek işi kaliteli guzel yapıyor ama bunu yapmak zaman alıyor çok 1 hafta gibi bir sureye sadece bir mola yeri veya bir hastane gibi bir yere harcabilirsiniz. bir işin guzel olması detaylı olması için sabırlı olmalı ve zaman vermeniz lazım . adam daha 1 ay önce açıklama yaptı 1 ayda bu kalitede detayda bir işin çok ilerlemesi zor gerçekten sabırlı ve anlayışlı olun arkadaşlar.

11 Beğeni

Yılın son gününden önce beklemenize gerek yok. O zaman durum neyse ona göre açıklama yapılır. Zor günlerden geçiyoruz ve özellikle böyle büyük olaylarda her şey ikinci plana düşüyor. Bir şeyler yapılmaya devam ediliyor ama şu an durum budur.

15 Beğeni

Bu haritayla ilgili haritadan çok harita altında dönen ne zaman çıkacak muhabbetlerini seviyorum valla :slight_smile: Bolu Dağı Tüneli gibi yılan hikayesine döndü ne extended’mış :slight_smile:

2 Beğeni

Nezaman çıkıcak hadi nerde kaldı diyenler açın editörü kendiniz istediğiniz gibi harita yapın bukadar basit :slight_smile:

cevap verine cevap veriyorum : cevap.

Bundan daha kısa cevap olamaz. Aldın cevabı şimdi sabırlı ol ve dikkatle konuyu takip et.

3 Beğeni

ahahahahahahahaha :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :cloud_with_lightning_and_rain:
yalnız cevap çok uzun olmuş

1 Beğeni

Yeni bir blog yazısı paylaşılacak. Söz verilen Part 1’in ilk kısmı tamamlanıyor ancak dediğimiz gibi yavaş oluyor. Çıkacak kısım çok büyük olmasa da her detayıyla oynadığınıza değecek bir kalitededir. Keşke daha hızlı ve devamı bu şekilde olabilse ama şu an zor. Konu yeni yazı yayınlanana kadar kapalı kalacak.

35 Beğeni

Cumartesi öğlen :cowboy_hat_face:
sansürlemek zorunda kaldım yoksa uyku tutmaz.

37 Beğeni

Geliyor gelmekte olan…