@SiSL kral adammış o zaman ismi vs. gayet güzel inşallah izin verir kral
Gerçi doğru, Trakya’ya da uğrayacağız di mi
sakarya icin bekliyorum
tr extended map marmara edition ne zaman bitçek ve gelcek
bu bir gizli bilgi kimse öğrenmesin diye kimse konuşmuyor
Merhabalar.
Çalışmaları tamamladığımızda, modumuzun çıkış tarihini açıklayacağız. Bu yıl bitmeden, Marmara Edition Part 1’in ilk sürümünü yayınlamayı planlıyoruz.
En büyük korkum çıkışına 1 hafta kaldı demek… Geçmeyecek bir hafta olur
Böyle bölge bölge ilerleyecek 81 il Akdeniz, Karadeniz, Ege, İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Güney Doğu Anadolu olarak ?
17.12.20 istanbul edition
20.12.21 marmara edition part 1
Promods 2.57 ile uyumlu mu halde mi? İndirip test eden oldu mu?
Haritanın bu versiyonu henüz çıkmadı. İstanbul edition var şuan yayında.
sitesinden baktım şimdi henüz çıkmamış sanırım. ben de onu bekliyorum. promods 2.57 bağlantısı dosyası çıksın indireceğim
teşekkür ederim. evet sitede 2.56 yazıyor halen. yine de sormak istedim
promods güncellendi bu mod da güncellensin başka mod kalmıyor kullanacağım. harita ne kadar büyürse oyun o kadar zevk veriyor.
2.57 ile uyumlu olması gerek.
Aralık sonuna kadar Marmara Edition Part #1 ilk aşamayı beklemenize gerek yok. Kocaeli’de çok az bir kısım kalmış. Yalova’da levhalar yerleştirilmiş ve geri kalan her şeyin inşa edilmesi gerekiyor.
Şu an harita kesinlikle gerçek hayattaki işler nedeniyle aksıyor. Bunun çözümü yok.
Kocaeli, Gebze, Dilovası, Derince, Osmangazi Köprüsü ve son olarak Yalova ile ilk aşama yayınlanacak.
İzmit
*Bu ay bir blog yazısı oluşturacak kadar yeni çalışmalar olursa paylaşılabilir.
Ayrıca gidişat için yıl sonunu beklememiz gerek. Şu an aktif geliştirecek birileri olmadığı için bu şekilde hızlı ilerlenemeyeceğini biliyorsunuz. Benim de ETS 2’de bir şeyler yapalım şeklinde bir ilgim artık yok. Ne yaparsanız yapın ETS 2’de bir yere, o resmi olan kısma varamıyorsunuz.
ben anlamadım part 1 ne kadar yakın bir sürede cıkar ?
Hazır olan yerleri Beta gibi yayınlamanız mümkün değil midir? Yine çok emek var. Bekleme sürecinde kalması, az da olsa oynatarak emeğe demiş olurdu. Gerçi bunları sizler daha iyi düşünmüşsünüzdür. Kabalık etmemişimdir inşallah…
Şu an öyle bir şey olamaz ama bundan sonraki sürümlerden daha kısa aralıklar ve az içerikle sunulabilir. Aksi halde çok bekleniyor. Yani şehir şehir ilerledikçe çıkarmaya çalışılır. Gebze kısmı başta paylaşılabilirdi elbette ama süreç öyle ilerlemedi. Ben de bu şekilde oynamak isterdim.
yav adam ne demiş hala inatla cıkacak mı cıkacak mı diye soru soruyorsunuz.