ETS 2 – TR Extended Map Mod | Marmara Edition #1 [Ana Konu]

hypelanmaya geldim nerde post hani nerde

ETS 2 TR Extended Map: Marmara Edition Part 1 - TÜPRAŞ, Nuh Çimento, Derince Safiport Limanı

ETS 2 TR Extended Map: Marmara Edition Part #1 – TÜPRAŞ, Nuh Çimento, Derince Safiport Limanı

https://trextendedmap.com/2022/01/ets-2-tr-extended-map-marmara-edition-part-1-tupras-nuh-cimento-derince-safiport-limani/

Normal blog yazısı sonra eklenebilir. Bekletmemek için bu şekilde paylaşıyoruz.

:camera_flash: @HetriX

33 Beğeni

Muhteşem görünüyor tüm görseller :star_struck:

5 Beğeni

promods connection güncellendi mi yoksa mevcut olan sorunsuz çalışıyor mu?

yine harika iş çıkarmışsınız elinize sağlık.

2 Beğeni

1.43 ekleyip paylaşıcam ama test edemiyorum şu an 2.60’ta feribot noktaları sanki düzenlenmişti diye hatırlıyorum?

5 Beğeni

İyiki iberia dlcsini almışım yoksa Otogarlı Türkiye haritasında ve TrEx Marmara Edition gibi kaliteli modları oynayamazdım. Görseller çok güzel. Sabırsızlıkla bekliyorum.

1 Beğeni

İnanılmaz üstü iyi ya , detay , doku kalitesi , böyle bişey olamaz :+1::+1::+1::heart:

5 Beğeni
30 Beğeni

Allahınıza kurban ya :star_struck:

4 Beğeni

Daha önceki yazılarda yayınlanacak kısımda kocaeli merkez ve körfez ilçesi de olacağı yazıyordu bundan vaz mı geçildi?Yalovaya bir de körfezi dolaşıp gidebilmek isterdim:)

1 Beğeni

Biliyoruz fazla gecikti. Ancak gecikmeye değecek bir içerik geliyor. Az daha sabır. :wink:

28 Beğeni

:sob: maalesef

Üstad emeklerinize sağlık. Görselleri görünce ne kadar titiz bir işçilikle işinizi yaptığınız gözle görülmekte. Ülkemizin 81 ilinide yapmak nasip olur inşallah. Allah kolaylık versin.

13 Beğeni

Böyle yollar vardı da biz mi sürmedik be :smiley:

7 Beğeni

İmkan varsa çimento fabrikasının devasa kulelerini de ekleyebilir misiniz?Buna benzer fabrikalar Pınarhisar’da ve Lalapaşa’da var.

6 Beğeni

Herkese Merhabalar.:raised_hand:

Marmara Edition Part 1’in ilk kısmı için beta testlerine başlıyoruz. Süreci hızlı bir şekilde tamamladıktan sonra, modu sizlerle buluşturacağız.
Sabrınız için teşekkür ederiz.

28 Beğeni

Nereler olacak

Aşırı bir merak ve heyecanla bekliyoruz :wink::+1::pray::heart:

1 Beğeni

Buralar olacak.

6 Beğeni

@HetriX Test ederken fotoğrafıda çekmiş :d

14 Beğeni