ETS 2 – TR Extended Map Mod|İstanbul Edition [Ana Konu]

Bakalım yeni blog nereden olucak :slightly_smiling_face:

5 Beğeni

Değerli arkadaşlar acaba mevcut sürüm Promods 2.56 ile uyumlu mudur? severek oynamaya ve ilgiyle takip etmeye devam :slight_smile:

4 Beğeni

Merhaba,
İndir | ETS 2 TR Extended Map bağlantısından uyumlulukları kontrol edebilirsin.
İyi sürüşler şimdiden.

2 Beğeni

TR Extended + promods 2.56 ?

1 Beğeni

İstanbul bu, bloglar Marmara’da olmuyor muydu? :laughing:

1 Beğeni

1.42’de multiplayer oynamak isteyenler models ve map dosyasının içindeki manifest.sii dosyasını açıp 1.42 olarak değiştirip girebilir. Yarın falan bir sürüm çıkarılacak.

8 Beğeni

1.2.6 sürümü ile hem 1.41 hem de 1.42 sürümlerinde TR Extended Map: İstanbul Edition modunu kullanabilirsiniz.

13 Beğeni

Ben TR Extended veya Güney marmara mapi tek başına oynamak isteyince sıkıntı yapmıyor ama
TR Extended ile GMP’yi birlikte açıkken konvoy oluşturmak istediğim zaman oyun çöküyor yardım edebilecek var mı ?

1 Beğeni

Oyunu 1.42 ye güncelledim. Promods 2.57 ile birlikte TR extended map i birlikte oynayabilir miyiz? Deneyen oldu mu? Web de halen 2.56 yazıyor.

uyumsuz dosya hatası veriyor

1 Beğeni

Ben betadan beri sorunsuz bir şekilde oynayıp video çekiyorum (Tr Extended&GMM Connection) :+1:

Selamlar, Promods 2.57 ile denediniz mi TR extended modunu?

ProMod Yol bağlantısı gözükmüyor

Tr Extended map 1.2.5 promods connetion uyumsuz diyor.

Doğrudur bende aynı sorunla karşılaştım

.scs uzantılı dosyayı, .zip uzantısına çevirin. Zip’in içindeki manifest.sii dosyasını açıp; “compatible_versions” yazan satırın karşısına 1.42 yazıp kaydedin.

Yarın ayarlamaya çalışırız.

ProMods Connection için 1.43 ekleyip güncelledim ancak 2.60 sürümünde harita kayıyor. Kaysın derseniz sıkıntı yok. Yeni sürümde artık düzenlenir şimdilik böyle kalacak.

https://trextendedmap.com/

4 Beğeni