ProMods Connection tekrar güncellendi. Haritada kayma sorunu giderildi @sctn
-Model Package mod dosyasının resmine yanlışlıkla Map Package dosyasının resmi konulmuş.
-Bu küçük bir hata, oyunda sorun yaratmayacaktır. Dosyalarda bir sıkıntı var zannedilmesin.
önbellek problemi düzeltildi
Karar olumlu çıkar çıkmasına da kararı uygularlar mı meçhul.Malum mahkeme kararlarını kimse takmıyor memlekette.Aslında buna emsal olarak çamlıca gişelerinin de kaldırılması lazım
Umarım aynısı Çamlıca gişeleri için de yapılır. İTÜ’den Kurtköy’deki ofise gitmek için 2. köprüden sonra E80’i takip etmek yerine Nevzat Demir tesislerinin ordan TEM yolundan çıkıp Şile yolu, ardından da D020’ye sapıp öyle gidiyorum… Artık şehrin içinin içinde kalan Kartal’a bile paralı yol kullanmadan gitmek için Sancaktepedeki yollara hakim olmak gerekiyor.
Gerçi son benzin zamlarından sonra gişeler daha ucuza geliyor olabilir
Arkadaşlar beni yemeyin. Sürekli sağa sola harita için yazmaktan vazgeçin. Bu haritaya çöküp başka bir isimle ilerleyip sonra bunu sözde ticari bir şeye dönüştürme niyetinizi görüyorum. Bu çaba yerine aynısını inşa edebilirdiniz ama sizin harita modu çıkarmaktan, geliştirmekten ziyade başka takımlarla sidik yarışına girme isteğiniz olduğu için sürekli beleşten hazır yapılmış yerlere çökelim, yok uyarlarız yayınlarız hesabı ile keklemeye çalışıyorsunuz. Şu kadar zamanda zaten çok daha iyisini inşa edebilirdiniz ama kafanız çalışmıyor kabul edin. O yüzden bu haritayı geliştiren kişilerin hakkını da yiyemezsiniz. Herkes işinde gücündeyken hala kafanız TREX’e nasıl çökelim, ne edelim kafalayalımda. Komik yani büyüyün biraz.