ETS 2 – TR Extended Map Mod|İstanbul Edition [Ana Konu]

Merhabalar, bu kayma işi bende de olmaya başladı. TR Extended ve Marmara gösterildiği gibi yapıyorum kayıyor. Connection dosyasını koymadığımda kayma yok ama bağlantı olmuyor haliyle. Connection da bir sıkıntı var

Evet “TR_Ext_Map_Connection_GMM.scs” adlı dosyada sıkıntı var.

Beyler, sizlerde haritayı kullanırken İstanbul’da özel nakliye işi çıkıyor mu?

Merhabalar sanırım daha önce ufak bir bahsi geçmiş ama bir öneride bulunmak istiyorum. Biliyorsunuz ki İzmir’den veya Yalova’dan Fransa Sete’ye Ro-Ro seferleri mevcut. Şuan bu mod henüz oralara kadar gelmiş değil hatta oyunda Sete Limanı’da mevcut değil. Ama acaba oyunda İstanbul’dan Sete’ye en yakın liman şehri olan Marsilya’ya feribot güzergahı ekleminiz mümkün olabilir mi? Bu sayede Türkiye’den İspanya ve Portekiz’e daha hızlı ulaşmak mümkün olur diye düşünüyorum. SCS forumda nasıl yeni feribot hattı oluşturulacağında dair bir kısa rehber mevcut ama böyle bir düzenleme yapabilecek iznim ve bilgim yok eğer siz yaparsanız daha uygun ve güzel olur diye düşünüyorum, saygılarımla.

3 Beğeni

Çıkmıyor, normalde harita modu yüklü olmasaydı İstanbul Baltrak Lojistik’in oralarda bir kapının önünden alınıyordu özel nakliye işi.

1 Beğeni

Eyvallah. @sctn Bunu düzeltebiliyor musunuz? Bir de fazla mı olacak bilemedim :') İberia ile gelen seyirlik yerleri eklemeyi düşünüyor musunuz?

1 Beğeni

@alper26 teşekkürler bilgilendirme için :blush: .

@66ferdi66
Edirne-İstanbul hattı ileride belki yapılabilir Marmara’dan sonra, ama uğraştırıcı bir durum. Vakit lazım.
Ama izleme noktaları olayı çok karışık ve detaylı bir şey. İleride nasıl yapıldığı çözülebilirse eklemek güzel olacaktır.

3 Beğeni

önceden bahsedildiyse hatırlamıyorum ama marmara part 2 de edirne ve tekirdağda düzeltmeler olucakmı yani planda böyle birşeyler varmı?

1 Beğeni

Evet, yeni şehirler+trakya rebuild.

11 Beğeni

Üstad; gelecek olan yeni sürümde Kırklareli ilimizde dahil olarak gelecek mi?

Saygılarımla

marmara part2 de kırklareli olacak diye biliyorum

2 Beğeni

evet dediğin gibi.

2 Beğeni
3 Beğeni

Road to the Black Sea bundan sonra çıksa acaba nereleri yaparlardı İstanbul’da XD

(Düşündüm de zaten İstanbul sonrası şehir olmayacağı için direkt gene aynı yerleri yaparlardı büyük ihtimalle)

İstanbul’u 3. köprü hattından yapmaları lazımdı.Bir kere yanlış başlayınca sonu da yanlış oluyor ne yazık ki.Gelecekte iyileştirme yaparlar mı bilemem.

2 Beğeni

eskihisar limanını buldum

8 Beğeni

ve bunun gibi bir kaç şey daha

6 Beğeni

O yolun yapılmış hali:

link: TR Extended Map: Marmara Edition – Gebze | ETS 2 TR Extended Map

10 Beğeni

1.41 için 1.2.5 sürümü yayınlanmıştır. Sadece güncellemeye uyarlandı. Herhangi bir yenilik yok.

Güney Marmara için 1.41 sürümü birkaç güne çıkacak ondan sonra beraber kullanabilirsiniz. Bayram için Marmara blogu da hazırlanıyor.

20 Beğeni