Çok teşekkürler hocam, emeğinize sağlık tekrardan
v1.2.1 yayınlandı.
*Harita arkaplanı için zoom uyumluluğu getirildi.
*Çeşitli kaplamalar güncellendi.
içimden bir ses diyor ki yarın 23 nisan sebebi ile blog gelicek
Öyle bir planımız yok. Beklentiye sokmayalım. Ancak son 1 haftada gördüğüm şeyler Marmara sürümünün ilk blog yazısının dolu dolu olacağını gösteriyor. Bir sürü özel model çizildi.
Ben bayram özel bekliyorum yine
Bayramda kesinlikle olmalı!
bakalım bizi ne süprizler bekliyor
ramazan bayramında oabilir bişeler belki…
Güncel sürümü indirenler ProMods ve Güney Marmara ile kullanımda harita kayma sıkıntısı yaşıyor mu? *Önemli
Portekiz’e geldiğimde, dünya haritasını veya yük piyasasını açtığımda portekiz’in tamamını göremiyordum, bu sorun çözüldü değil mi?
edit: evet çözüldü, teşekkürler
Evet dün akşam kurdum sadece Promods ile TR Extended’i kayma yaşadım. Güney Marmara’yı kurmadım.
v1.2.2
- DÜZELTİLDİ - Harita arkaplanı için diğer haritarlarla uyumluluk
Eğer 1.2.1 sürümüne sahipseniz sadece Connection dosyalarını tekrar indirin.
güney marmara ve tr extended map sitede gösterildiği gibi kurdum ve farklı hiçbir mod yüklü değil ama kayma sorunu yaşıyorum yardımcı olabilir misiniz?
Sitedeki dosyaları tamamen güncel olarak indirdin mi? 1.2.2 olarak inmesi gerekiyor hepsinin
evet hepsini tekrar indirdim ama sorun devam ediyor.
güney marmara v1.1 var değil mi en son yanlış bilmiyorum?
sadece bunlar kurulu şu an
Güney Marmara 1.1 sürümünde değil mi?
evet o da 1.1 sürümünde hatta tekrar indirip teyit ettim ama çözülmedi maalesef
@doksanbpm
Iberia DLC’ye sahipmisiniz?
Kullandığınız profil yeni bir profil mi?
Eğer Iberia DLC’ye sahipseniz ve profiliniz eski bir profil ise ve aynı zamanda Iberia DLC çıktığından beri o profile girmemiş iseniz ;
Harita ekranına ilk önce Iberia DLC’nin eklenmesi gerekiyor. İlk önce profile harita modsuz girilmeli.Ondan sonra modlar devreye girmeli.
Yoksa kayma veya DLC bağlantı yolları görünmeyebilir.
Böyle birşey yaşamıştım bilginize…
Şimdi denedim bende de kayma yaptı. Bağlantı dosyasında hata var sanırım.
Test Sonuçları:
Promods Connection:
Promods+GMM Connection:
GMM Connection:
iberia var fakat o profilimde iberia kullandım hatta tr extended map de kullandım onlarda sorun çıkmıyor ama güney marmara map ile bağlantı kurmaya çalışınca kayma oluyor sadece. hatadan kaynaklı sadece extended map ile devam edicem bir süre tekrar güncelleme gelirse ikisini birlikte kullanabilirim