Scs çalışanının işi bu akşama kadar oturuyor harita yapıyor maaşını alıyor ama bu projeyi vakit buldukça yapıyorlar sanırım ve ne de olsa ücretsiz yayınlayacaklar bence biraz daha hoşgörülü olalım elinde sonunda bitecek zaten.
Sana gerçekten acıyorum. ![]()
asabımı bozma benim yapan insanlar bunu yaptıkları için senden para mı alıyor? neyin hesabını kimden soruyorsun o şu sürede bunu yaptı, bu bu sürede bunu. İnsanların yüzüne söyleyemeyeceğin şeyleri gelip burada yazma boş yapma falan yediririm sana o lafları
Adamları kiraladınmı? adamlar sana bir süre veya tarih mi verdi? yok… İstedikleri zaman projeyi iptal da edebilirler, 10 sene sonra da çıkarabilirler… Görende sanacak adamlara para vermişsin de, onlar da sana söz vermiş…
Aga sen şaka mısın ya
Bari ironiyi anlasaydın.
10 tane mesajı görünce blog geldi sandım.
Adamlar zaten 2020 yılı içinde çıkaracaklarını söylediler bugüne kadar sabrettik zaten biraz daha bekleyiverin ya
Böyle tiplere cevap vererek onları insan yerine koymuş oluyoruz. Bırakın onlar saçma sapan yorumlarını yapsın kimse de onlara ilişmesin. O kadar mesaj görünce mod ile ilgili bir gelişme var ümidiyle girdim yine hayal kırıklığına uğradım.
Havalimanı blogu bugün geliyor. Yalnız görüntüleri muhteşem ![]()
Bekliyoruz ![]()
gurur duymak yerine tartismak niye ![]()
Aynı düşünceyi önceki Türkiye haritaları için söyledin mi? Kopya şehirlerle oynarken çok memnunsan buyur seni alalım. 6 ay diyorsun bak kendi ağzınla 6 ay. O 6 ay boş geçti filan sanıyorsun sanırım. Biraz düşün o 6 ay içinde neler eklendi neler modellendi diye. YKS gibi bir harita da yapıp şuan Malatyayı yapıyor olabilirlerdi ama yapmadılar. Tek bekleyen sen değilsin. Projenin başından beri takip ediyorum fakat burada gelip 1 kez baskı yapmadım.
Bazı arkadaşlarımız galiba böyle oyunlar için harita, araç, model vb. içerikleri yapmayı çok kolay sanıyor. Ben iki gün harita editörünü kurcalayayım dedim, kaydedilemedi diye bıraktım, işin ehli yapsın dedim artık. Az sabırlı olalım be abi. Değerli vakitlerini böyle bi çalışma için ciddi ciddi harcayanlar var.
Önceden mod konusunda ben de tez canlıydım. Örneğin Ford F-Max çıksın diye bir beklentim vardı. Askere gitmeden evvel çıkar mı diyordum çıkmadı. 2.5 aylık eğitim bitti çıkmadı. Aradan bi kaç ay daha geçti çıktı, ama modun eksikleri vardı optimizasyon kötüydü. Mod ancak V2.0 da dört dörtlük oynanır hale geldi. Mod tamamen bitmeden yayınlanırsa yolda giderken FPS drop olursa benim şahsen hevesim kaçar. Yeni versiyonda eksiklikler giderilse bile aynı zevki bir kez daha alamam. Modu yine oynarım F-Maxi nasıl hala oynuyorsam ama o ilk tutku pek olmaz. Bence yapımcının burdaki saçma salak muhabbetleri okuması açıkçası hevesini kırıyordur. Gönüllü yapılan bir çalışma ve yayınlanma tarihi bile belli değil. Mod çıkmadığı için eleştirmek yersiz.
Yani acele etmeyin ama bizi hayal kırıklığına uğratmayın ![]()
Havalimanı blog yazısı ertelendi mi ??
hayır geliyor bekleyin biraz gecikme oldu sadece
blog gelemeyecek herhalde?
geliyor geliyor çok az kaldı
Merhabalar ![]()
TR Extended Harita modunun İstanbul genişleme paketinin en büyük içeriklerinden birisi İstanbul Havalimanı olacak. Yeni modeller, yeni levhalar ve muhteşem harita tasarımından örnek görseller sizlerle…
Detaylar web sitemizde ![]()
efsane olmuş ellerinize sağlık.Umarım en kısa sürede çıkar ve bu mod ile oynama keyfini yaşarız…