Bulutları photoshop ile @HetriX ekledi ona göre ![]()
Elinize emeğinize sağlık
Ağzım açık baktım fotoğraflara. Bu detaylar, bu kalite, gerçekçilik… Söyleyecek söz yok. Muhteşem iş çıkarmışsınız elinize emeğinize sağlık. Sabırsızlandım şu an. ![]()
Haritanın son halini ne zaman paylaşırsınız bide haritada taşma olucakmı
Efsane bir harita geliyor birde bu havalimanına yük alıp bırakabiliyorsak tadundan yinmez. ![]()
Yapılan işteki profesyonellik ve kalite o kadar üst düzey ki birisi bu resimler SCS blog’dan alındı dese yadırgamam… Gerçekten harika görünüyor tüm ekibin ellerine sağlık. Şu kalite ve detaylar ile Türkiye haritasında ETS oynamak… Var bi hayalimiz ![]()
Baştan söyleyelim. TIR gibi araçlar elbette yolcu terminallerine giremiyor ancak bu bir oyun ve mod eklentisi yapıldığı ve ekstra eklemeler olduğu için mümkün kılındı. Zaten haritada ki her nokta biraz da yukarıda bahsettiğim gibi ar-ge amaçlı sonraki sürümler için epey olay denendi. Yani geliştiriciler bazı konularda çoğu kişiye göre daha tecrübeli olacak.
Havalimanı ben ilk oynarken çok karışık ve kötü haldeydi ancak şu an harbiden çok iyi ve oyunda mutlaka gidilmesi, iş alınması gereken yerlerden olacak. Böyle önemli yerler harita modu ile özdeşleşecek. Ambarlı limanı blogunda da güzel şeyler göreceksiniz.
Haritadan haberi olmayan oyunculara lütfen gönderin. Bazı modlar yüzünden çoğu kişi küsmüş durumda ![]()
çıksada oynasak demi
Detaylarıyla kalitesiyle müthiş bir iş ortaya çıkarıyorsunuz. Emeği geçen herkesin ellerine kollarına sağlık ![]()
Evet İstoç Sanayi Karadeniz kıyısındaydı. Biz de daha yukarıya doğru çıktığımız için mecburen biraz denizi kullandık.
Şimdi ambarlı olacak ya merak ettiğim avcıları büyükçekmeceyi detaylıca görecek miyiz
@sctn Kolay gelisn Ne Zaman Paylaş merak ettiğim İyi Günlar Sen İçin Seviyorum Canım Abi
sağol
belli değil ama bu yıl içinde.
mis gibi olmuş be, İstanbul havalimanı böyleyse haritanın geri kalanını düşünemeyeceğim ![]()
Havalimanı blog fotoğraflarında gördüm de yazayım dedim. Minibüs yazısı tabelaya MİNÜBÜS olarak yazılmış onu düzeltirseniz iyi olur.
@sctn Doğru Aynen İçin Projesi Çalişma Daha Uzun Var ? Türkiye 81 Tüm ve Nornal ? Söyle İnşallah Dostum Abi Adamm Ben Çok merak ettiğim Bekleyorum
sözünü veremeyiz ![]()
@sctn Aynen Problem yok Kardeşim Canım Abi zaman İnşallah geliyorum
Alemdağ’da oturuyorum ben, adın ne senin? ![]()
Baran kankam senin ?
Bende Alemdağ’da oturuyorum.Umarım bizim yaşadığımız yerleride görebiliriz.