Emin olun içinizdeki sesler bizde de yankılanıyor. Fakat beklediğinize değecek bir harita modu için biraz daha zaman gerekiyor. Ayrıca TR Extended Harita modunun İstanbul paketini beta sürümü olmaksızın doğrudan tam sürüm yayınlayacağız. Modu, testleri yapılmış ve hataları giderilmiş şekilde sunmak istiyoruz. Takdir edersiniz ki bu da zaman gerektiren bir iş olacak. Ancak bu süreç içinde bloglar ve tanıtım-oyun içi videoları ile biraz olsun merakınızı gidermeye çalışacağız. Biraz daha sabır…
modu sabırsızlıkla bekliyoruz
Sitemiz Yayında!
Herkese Merhaba. ![]()
TR Extended Harita Modu Projesi bugüne kadar çalışma sürecimizi çeşitli bloglarla SimülasyonPark’ta sizlere ulaştırma imkânı bulduk. Bu süreçte ETS 2 oyuncu topluluğundan yoğun ilgi gördük. Ve bu ilgi neticesinde, harita modumuza ait bilgileri ve gelişmeleri takipçilerimize bir arada sunmak için web site kurmaya karar verdik. Bir süredir üzerinde çalıştığımız web sitemizi sizlere sunmaktan mutluluk duyuyoruz.
Sabırsızlıkla blog beklediğinizi de biliyoruz. ‘İstanbul’da yenilenen kavşaklar’ konulu blogumuzu da sitemizde bulabilirsiniz. Sitemiz de, harita projemiz gibi geliştirilmeye devam edecek. Bu konudaki önerilerinizi de bekliyoruz.
Evet. trextendedmap.com sitesi artık yayında.
TR Extended Map Ekibi

Basın Ekspres Yolundaki o saçma sapan dönel kavşağa el atmanız büyük isabet olmuş.
TR Extended Map hayran kitlesi giderek büyüyor… Sadece biz değil başkaları da dört gözle bekliyor. ![]()
Muratbey Gümrük Müdürlüğü de geliyor galiba ![]()
Merak ettiğim bir şey var bu harita genişleyecek ilerleyen zamanda anadoluda gelecek kardeş ülkemiz can azerbaycanıda eklemeyi düşünüyor musunuz ? böyle bir düşünceniz var mı?
Daha önce hiç düşünmediğimiz bir şey çünkü 81 ilin bitmesi yıllar sürecek bir şey. Şuan için çok çok erken ![]()
Bir de şöyle bir şey de var, biz işimizin büyük çoğunluğunu Google Streets görüntüleri sayesinde yapabiliyoruz, yoksa bu kadar kalite yakalamak zor iş. Sadece hayal gücü kullanarak kaliteyi yakalamak pek mümkün değil. Azerbaycan’da da Bakü şehri dışında görüntü yok. Yıllar sonra bu durum değişir mi bilemeyiz. Ama böyle kalırsa yapmayız.
Bu dediğinizi bilmiyordum sadece Bakü nün görüntüsü olduğunu bilmiyordum aydınlattığınız için teşekkürler
Azerbaycan veya diğerleri bu ülkeleri yapabilmek için maalesef oradaki oyunculardan ciddi destek almak lazım. Orayı bilen birinin yapması gerek. İleride neden olmasın diyorum. Ama her geçen yıl çok farklı şeylerle karşılaşıyoruz. Bu iş gönüllü mod yapmaktan öteye gidiyor maalesef.
Sizde haklısınız tabiki burdan yazmak kolay işin içinde olan sizlersiniz
@sctn Abi Haritanız hangi bölgeyi içeriyor? Malkara Çorlu, Kırklareli, Çanakkale, Bursa veya başka bir yer gelecek mi ?
@Kursat_Muharrem_Daka Bu linkte 3.sorunun cevabına bakabilirsiniz.
Çok Doğru Katiyorum
burdan bak dediya sana @bona burda cevabı var sorduğun sorunun
@sctn İnşallah Anlidim Bak Var Gerçek Aynen Abi
Umarım bu ekip dağılmaz. Forumda gördüğüm kadarıyla çok disiplinli ve düzenli gidiyorsunuz. Umarım oyuncular ETS 2’den sıkılma aşamasına gelmeden bu harita ile geri dönerler (ben dahil)