ETS 2 – TR Extended Map Mod|İstanbul Edition [Ana Konu]

Umarım bu ekip dağılmaz.

:nazar_amulet: :pray: :wink:

16 Beğeni

Cok emek var

1 Beğeni

[ETS 2 TR Extended Map Mod İstanbul Edition selam lazım link indir sılıkdım
merak etmek misin ? ücretsiz link lüften

1 Beğeni

Mod henüz yayımlanmadı.

2 Beğeni

Bursa istiyoruz :wink::+1:

2 Beğeni

ETS 2 – TR Extended Map modu ile İstanbul’un yenilenen kavşakları… https://www.simulasyonturk.com/ets-2-tr-extended-map-modu-ile-istanbulun-yenilenen-kavsaklari/

TR Extended Map resmi sitesi açıldı ancak site ile yeni ilgilenmeye başladım. Tasarım değişiklikleri olacak. Yavaş yavaş değişir. Şimdilik böyle :slight_smile:

İstanbul: Yenilenen kavşaklar… https://trextendedmap.com/2020/09/istanbul-yenilenen-kavsaklar/

Ekran görüntülerine dikkatli baktığınızda bazı kavşaklarda yolların orijinal DLC’de olmayan şekilde devam ettiğini anlayacaksınız. :slight_smile:

10 Beğeni

siz delisiniz :D, gerçekten nokta atışı önemli yerleri revize etmişsiniz, hakikaten hayran kaldım, istanbul’dan anlayan insanları görmek beni çok mutlu ediyor, herhalde modlardan da, paketlerden de en çok heyecan yaşayanlardan birisi oldum, oturduğum bölgede yapılmayan bir tek sokağım kaldı desem abartı olmaz, ikitelli bölgesi beklediğimin fazlasıyla detaylandı, görseli hafif sağa çevirip 212 avm varmı diye meraklandım şimdi, muhtemelen yoktur, o da 2 - 3 fps kâr olsun cebimize, müthişsiniz

8 Beğeni

Koymaya yer yoktu :smiley: yoksa biliyorsun :stuck_out_tongue_winking_eye:

6 Beğeni

inşallah the bus çıkınca onda da böyle bir mod çalışması yaparsınız. o günü çok merak ediyorum.

2 Beğeni

2-3 senedir Promods kurmayan biriyim bunu merakla bekliyorum. Iberia DLC’si beni bu kadar heyecanlandırmadı. Kolay gelsin. :pray:

11 Beğeni

abi inşallah çıkar

İnşallah sivas görürüm ilerki zamanda

2 Beğeni

İberia yı değil Tr Extended i bekliyoruz :smiley:

4 Beğeni

“Harita çıktı, hayırlı uğurlu olsun.” Demeyi çok isterdim fakat yetkili biri değilim maalesef. :blush: Sabırsızlıkla bekliyoruz. İlkadım herzaman heyecan verir. :fire:

5 Beğeni

Aga bizi bitirdin bee içim cızladı hee

Ihr habt gesagt dass es in der Zeit Zeit raus kommt wo die 1.39 beta für ets2 spielen kann

1 Beğeni

Hallo @KS_Gamer_channel :raised_back_of_hand:
Dies wurde als eine wahrscheinlichkeit gesagt. Unsere arbeit geht weiter.

Ok aber ich hoffe ihr benutzt nur die türkischen strassen und eure eigene. Nicht wie ander turkish mods mit alten strassen von Frankreich oder so und ich hoffe die Ausfahrten sind auch türkische strassen

damit meine ich benutzt die türkischen dlc strassen
anstatt von anderen allten vanilla map strassen

Dieses Karten-Plugin unterscheidet sich sehr von anderen türkischen Karten-Mods, mein Freund! Versuch es. Du wirst es nicht bereuen.

3 Beğeni

Neben den türkischen Modellen, die auf der Karte verfügbar sind, werden auch echte türkische Modelle hinzugefügt, die nicht zum Spiel hinzugefügt werden. Also mach dich bereit für ein echtes Türkei-Erlebnis.

1 Beğeni