ETS 2 TR Extended Map: İstanbul Edition - Geri Bildirimleriniz

Bu ölçeklemeden mi kaynaklı yoksa unutulmuş bir hata mı?

1 Beğeni

İleride yok olan tek binayı diyorsan oyunun çizim mesafesiyle ilgili bir hata denebilir. Fakat orda da bir yol varsa o zaman cut plane kullanılmamıştır. Haritayı yapanlar daha iyi bilir bunu

Tamamdır teşekkürler

1 Beğeni

Evet oyunun sınırlarından ötürü. Yoksa binada maksimum menzil seçili. Yaklaşık 1300-1500 metreden sonrasını oyun yüklemiyor.

1 Beğeni

Benim şöyle bir sorum var, 1.40 güncellemesinden sonra Türkiye’de bazı akaryakıt istasyonlarının totemlerinde benzin ve mazotun fiyatı çıkmamaya başladı (Bu arada hatırlatayım, 1.40’tan sonra mazota zam geldi, 6.56’dan 6.69’a çıktı). Bu modla ilgili bir durum mu?

Evet 1.40 ile bozuldu yazılar. Oyunun kendisinde düzgünler şuan ama bizim mod için manuel olarak hepsini tek tek değiştirmemiz lazım. Teşekkürler.

1 Beğeni

Promods+ extendedmap+güney marmara map kombinasyonu kullanıyorum bremen civarında led levhada böyle bir hata mevcut hangi harita modundan kaynaklandığını bilmediğim için bu başlık altında bildirmek istedim.

3 Beğeni

Güney Marmara dosyalarında eski çalışmalardan kalan bir dosya buna sebebiyet veriyor.GMM üzerinde fix çalışması yapıldığında düzeltilmiş olacaktır.

2 Beğeni

Böyle hataya can kurban :laughing:

3 Beğeni