ETS 2 TR Extended Map: İstanbul Edition - Geri Bildirimleriniz

Yok o hata değil, ona gerçekten araç çarpmış.

1 Beğeni

Çatalca gişelerin çıkışında polis kontrol noktasının oraya bir Kia Ceed konulmuş ancak araç yandan preslenecekken son anda vazgeçilmiş gibi duruyor.

Ve acayip büyük gözüküyor.

1 Beğeni

tr şartlarına göre ekonomik boyunu çıkarmışlar işte malum araba fiyatları patladı :laughing:

3 Beğeni

Hocalarım Silivri - Tekirdağ bağlantı köprüsünde emniyet şeridinde görünmez duvara takıldım. Bir kontrol edebilir misiniz?

3 Beğeni

çok güzel mod olmuş ellerinize sağlık , fakat bende tüm harita dlc leri olmadığı için kullanamıyorum bir çözümü varmıdır.

1 Beğeni

Çok teşekkürler. Bir çözümü yok. Bir sonraki sürümde İberia DLC de gerekli olacak

1 Beğeni

buna bence bir çözüm bulunması lazım ilerliyen zamanlarda.

Bunun bir çözümü olamaz. Piyasada bulunan harita modlarının %90’nı, bütün DLC’leri ister, çünkü kullandığı modeller, prefablar, texture’lar vs SCS’nin harita DLC’lerinden kullanılır.

2 Beğeni

Servis yol olaylarında böyle bir şeyle karşılaştım ama acaba modlar mı böyle gözüktürmüştür?

1 Beğeni

Bu rastgele olaylar ile ilgili editörde ayar yapılabiliyor mu bilmiyorum, henüz keşfedemediğim bir şey. Bilmediğim için bir düzenleme de yapamam.
Belli noktaları seçip buralarda rastgele trafik olayı olmasın diye bir seçenek olsa güzel olacak da yok diye biliyorum şimdilik.

1 Beğeni

ben bu trafik olaylarını oyuna geldiğinden beri sevmiyorum zaten hadi yol kenarında polisin durdurması tamam ama o saçma sapan helikopterin inmesi yolun 1 şeridinin açık bırakılması değil de tamamen kapatılması saçmalık birşey…bazı yollarda başka yol yok mecbur atlamak zorundayız mesela edirne-istanbul arası D100 yok orjinal dlc de e oraya helikopter iniyor mecbur atlamak gerek ya da tekirdağa gidip ordan dönüp gelmek gerek ahrı saçmalık…komple kapatıyorum ben kafa rahat harita modlarında vs.

3 Beğeni

Yine ben :smiley:
Marina şirketlerini düzeltmiştiniz ya hani. Sadece yat işi çıkıyor ve sadece 1 iş oluyor. Sizler mi o şekilde ayarladınız? Balık malık dorseleri hiç çıkmıyor da…

hayır şirketlere hiç dokunulmadı. :blush:
Bu arada ben marina şirketinde yat dışında iş çıktığını hatırlamıyorum hiç. “Polar Fish” şirketinde oluyordu yanlış hatırlamıyorsam.

1 Beğeni

Evet doğru, Marina’da yatlarla alakalı işler çıkıyor zaten, ben de balık yükü falan çıktığını hiç görmedim

benim gibi 1.40 betada oynayan varmı hiç sıkıntı çıkarmadı sadece köprüyü gece geçerken içerisi pavyon mod oluyor o kadar bir tek o ışıklarda sorun var gerisi full çalışıyor oyundan atma felan olmadı hiç :slight_smile:

1 Beğeni

:joy: :joy:

Evet, aydınlatma sistemi olan modellerde düzenleme yapılması gerekiyor.
Haftada bir sürüm çıkartmamak için 1.40’ın tam yayınlanmasını bekliyoruz, bir de İberia DLC ile gelicek seslerden yararlanmak istiyoruz. Bunun için de beklemedeyiz. Tek ve tam bir sürüm yayınlamak istiyoruz.

Şu an oynamak isteyenlerin manifest dosyasından 1.39’u 1.40’a çevirmeleri yeterli tabi. Ama çevre dokularında şu fotoğraftaki gibi bozulmalarla karşılaşacaksınız. 1.40 ile tüm dokularda değişiklik yapıldığı için böyle değişimler var hep. Bunlar da sıradaki sürümde düzeltilmiş olacak.

10 Beğeni

Atatürk Havalimanı Baltrak Lojistik Girişinde açıklık var.

2 Beğeni

Bu açıklık scs’nin kendi haritasında mevcut. Scs foruma bildirmiştim, 1.38’den beri biliniyormuş.

2 Beğeni

Editor ile ana haritaya baktım şirket ile kavşağı bağlarken bir sorun olmuş. Editorde Shift ile bağlantıyı kesip tekrar birleştirince düzeldi. Çok zor bir şey değil Scs’nin bu hataları düzeltmeleri lazım.

1 Beğeni

2 Beğeni