ETS 2 - TIRSAN DLC (ana konu)

Hocam bunu bende farkettim sorun mu var diye düşünmüştüm düzeltilse iyi olur.

@SiSL abi tırsan perdelide perde rengini değiştirirken ön duvarında rengi değişiyor. Bunu düzeltmek mümkün mü?

4 renk slotu da dolu. Nereye koycan?

Ön duvar ve arka kapı aynı renk yapılabilir

Halledildi bu ic tarafta.

2 Beğeni

Hadi çelik kapılar da kirik kalpler icin gelsin :slight_smile:

30 Beğeni

son gelen güncelleme ile eklenmiş :slight_smile: gene 50 bin euro gitti

11 Beğeni

yine geleceği okumuşuz

4 Beğeni

alüminyum

saç

çok bakmayın siteye sonra yok şu parçalar değişebilir olsun, hasar alsın, yok lastiğini değiştirelim yok bilmem değiştirilebilir teknik parçalar olsun burası truck mechanic değil sdfdsfdsfsd :smiley: ama güzel olurdu be…

5 Beğeni

Sal dorseyi sattım :smiley: bu geldi…

2 Beğeni

Selçuk abinin attığı görüntüye bakıp eklenecek sanırken oyuna girince dorsenin 5 kapaklı olması şaşırttı.

2 Beğeni

Çelik 5 kapaklıdır.
Alimünyum 4 kapaklıdır.

Sorun var zannetmeyin. Bilginize…

3 Beğeni

Dlc çıktıktan sonra oynama fırsatım bir kere oldu oyunları bıraktım uzun süredir, sırf destek olalım diye satın aldım çıktığı gibi dorse dlc’leri ile aram hiç yoktur normalde, bakıyorum garip garip ilginç tuhaf eleştiriler bu niye böyle şu niye öyle değil vs vs, yerinde eleştiri hatalar ve gelişme açısından olmalı zaten fakat biri diyor şu çizgi böyle olmuş bunda ölçü şöyle olmuş, firma ne istediyse o olmuştur arkadaşlar mantıklı yorumlar yerine boş yapan -bazi- incik cincikle uğraşan şahısları görünce yazmak istedim, türklerle alakalı içerik görmek bile gurur verici emeği geçenlerin ellerine sağlık :slightly_smiling_face:

10 Beğeni

4 Beğeni

4 kapaklı çelik dorseyi şimdiden özleyenlere gelsin…

• Üsteki 5 kapaklı
  • Alttaki 4 kapaklı

4 Beğeni

Kamyon ve tekerler uzaydan gelmis gibi parliyor. Kim yaptiysa artik gözlerinin ayari yokmus

Oldu mu simdi gonlun Halil?

Bu arada 46 OO senin ozel plaka mi? O harfi yoktur keza bizim plakalarda

20 Beğeni

Öncelikle merhaba Scania 770 Hp ve yeni nesil iç gösterge için scs içerisinde bir çalışma var mı acaba ?

Konumuz Tırsan konusu ama genede sorunu cevaplayayım. Şubat ayında paylaşılan blogda 560HP Super, 590HP V8 ve 770HP V8 motorların ses kayıtların alındığını ve gelecek vaat eden bir kaç proje ile ilgili işler yürüttüklerini söylediler.

iki konuyu yan yana açmıştım farketmedim kusura bakmayın. cevabınız içinde ayrıyetten teşekkür ederim.

1 Beğeni

Fabrika verilerine göre yapıyorum orada çalışan mühendislerden iyi bilirim dersen sen yap iyisini oynasın millet o zaman.
Malesef ki oyunun standart plakası ve bunu düzeltebilirsiniz :slight_smile: Kamyondan ziyade çekici demek istedin sanırsam evet ben yapıyorum solo çalıştığım için çok zaman ayıramıyorum. Parlaması normal çünkü böyle daha hoş geliyor.

1 Beğeni