ETS 2 - TIRSAN DLC (ana konu)

Gerçekte parlayan bir araç araştırmanı tavsiye ederim :slight_smile:

Halil bi şahısı hatırlatıyor … :stuck_out_tongue:

4 Beğeni

Bunlar konuyla ne alakası var , boşuna konu değişiyor.

3 Beğeni

Attığım araç ve dorse fotoğrafında aracın parladığını dile getirdi o yüzden attım aracın gerçekte ki boyasının nasıl olduğuna dair. Bir yerlerinden element uydurma “Bunlar konuyla ne alakası var , boşuna konu değişiyor.” gibi.

ikinci Murat Arda Güldiken davası, üçüncüsü de muhtelemen @refikhanb olacak :crazy_face:

10 Beğeni

konu çok farklı yerlere gidiyor gençler?

2 Beğeni

Konumuz Tırsan dorse DLC’si. Eski Ford Cargo modu veya modun parlak olup olmaması konusu değil, lütfen.

1 Beğeni

Golgedeki essek gibi parlayan aracla gunesteki araci karsilastirmis ne vertex color, ne diffiuse dengesinden haberi var. Hala bik bik fabrika verisi diyor bir de ya

Bu arada “O”, “I” vs. gercekte olmayan harfler bizim plakalarda yok, artik hangi modlari kullaniyorsan, plakalari da mahvetmis.

18 Beğeni

Selçuk abi kusura bakma ama suç sende ki böyle birşeyi ciddiye alıp cevap veriyorsun.

12 Beğeni

Yok ya, su attigi son mesajlara kadar, yahu bir seyden anliyordur herhalde deyip kaale aliyordum. Artik ona da gerek yok, varsin urusun, tek yaptigi bik bik bik otmekmis.

10 Beğeni

Vertex color ve diffuseden haberim var zaten ayrıca yukarda belirttiğim gibi parlaması hoşuma gidiyor.

Forumda dolaşan bir vatandaşın YKS haritası.

Yazık cidden, diyecek bulamadım bu tavrına.

Benim gibi oynadığı süre boyunca sadece harici sözleşme işleri alanlar için şu ekranda dorselerin markalarını da logo olarak görebilsek ne iyi olurdu. Malum şimdi gözler hep Tırsan marka dorseleri arıyor :smiley:

5 Beğeni

Konteyner sasisi ve damper icin ozellestirilebilir renk de geliyor.

19 Beğeni

@SiSL
Atölyeye çoktan eklemiştim.

2 Beğeni

Bir de @Mack25 olayını unutuyorsun.

2 Beğeni

Artik resmi olarak geliyor.

6 Beğeni

Onun üstünden çok uzun zaman geçti hocam herkes hatırlamaz :smiley:

1 Beğeni

4 kapaklı saç dorse (1.49 beta için)

Fmax konsol (direksiyon yanı) ve arka yatak (ayıcık) aksesuarları (fmax ve fmax cabin accessories modu gerekiyor.)

1 Beğeni

Ama 4 kapakli sac dorse hayali bir dorse, gercekte oyle bir dorse yok, niye herhangi bir kimse tutsun ki onu?

Bu bilemeyiz. Alüminyum 4 kapakli olduğu için saç dorsenin de 4 kapaklı versiyonunu oynamak isteyebilirler. Her insanın keyfi kendinedir.

1 Beğeni