ETS 2 - TIRSAN DLC (ana konu)

Detaylar güzel yapanların ellerine sağlık.

7 Beğeni

Arka farlar güzel gözüküyor.

8 Beğeni

@SiSL
Sks damperli dorsede UV problemi var. Kırmızı kutu içine aldığım yerleri düzgün renderlemiyor. İki tarafta böyle. UVyi blenderda orjinal model üzerinden aldım.

Üst kısmın uvsi bir alt bölümün uvsi ile iç içe geçmiş durumda. Aynı şekilde yanların arka kısmı da öyle.

UV →

Blender model görüntüsü → (Modeldeki gibi olması gerek. Ama oyunda öyle göstermiyor.)

3 Beğeni

şunu tırsan dorsesine yapacak bir babayiğit var mı? bizde hep firma var böyle şeyler yapan görmedim.

foto: @ TalipGulbay
Imgur

5 Beğeni

Tırsan SCS’ye Avrupa şartlarına uygun olan bu perdeli dorsesini neden göstermedi?

1 Beğeni

Açıkçası bende şaşırdım olmamasına şahsen ben kesin gözüyle bakıyordum bu perdeliye

1 Beğeni

Perdeli&tenteli grupta Maxima Plus semi-treylerler, T.SCS X+ ürününü dahil etmemişler. Mega da yok zaten güncelleme ile bekleyeceğiz. Şu an en çok en satıyorsa onu tercih etmişlerdir yayında bile yan eteklik seçeneklerini göstermeyip kendi şeylerinde bile paylaşım yapmayan ya da bülten geçmeyen bir firma için bence şu an bu gördüklerimiz çok bile oluyor.

4 Beğeni

adamlar sosyal medya hesaplarını bayramdan bayrama mesaj atan uzak akraba gibi kullanmış.

4 Beğeni

tekellerde o yüzden, piyasada transport harici zaten ithal marka kullanan yok, transporttada bir elin parmaklarını geçmez çünkü Tırsan la aralarında min. 5K EUR fark var. Kalitede yarışır mı yarışır orası ayrı tesisleşmede gayet güzel ama bir kere hissedince bu piyasa TR de bende diye, fazlasına gerek duymuyorsun.

5 Beğeni

yks sınavına tekrardan hazırlanıyorum selçuk abi bir süredir uzağım ama dönüşüm muhteşem olacak inşallah :slight_smile:

5 Beğeni

Oyunda midilli kasaları biz istemiyoruz. Çekiciler uygun değil. Nokta… Boşuna bir yerden bok atmak için şu yok bu yok demenin anlamı yok. Oyuna konulacak dorseleri de biz seçtik. Hiç bir dorse DLC’sinde 6 tane modelden daha fazla çıkarmıyoruz ilk çıkışta. Limitimiz belli. Perdelilerde Türkiye’de en çok satılanı koyduk. Ağlıyordu birisi hiç “gerçek perdeli yok” diye geçen ay yine bu forumlarda değil mi?

Tırsan sadece Türkiye içine satış yapıyor. Ayrıca yan eteklik seçeneklerinin yarısı Aftermarket, ama bunları ilk çıktığı gün yanlış işaretlediğimiz için göstermek istemedik. Tırsan’dan değil, bizden olay…

14 Beğeni

Yayında neden gösterilmediğini açıkladığın için teşekkürler hocam herkes Tırsandan dolayı düşünüyordu.

Pardon onun midilli şasiler için olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim.

Benim öyle bir karalama veya kötüleme niyetim yok aksine sonunda tırsana hep gelsin diye yazıyordum sağolsunlar sizlere lisansı verip getirdiler ve dlcyi detaylı yaptığınız için sizlere teşekkür ettim. Neden gelmediğini merak ettim acaba karşı taraf mı izin vermedi diye düşünmüştüm sağolun paragraf boyunca açıkladınız tekrar teşekkür ederim.

1 Beğeni

Yanlışlıkla sana yanıtlamışım OSG22, Hasan’aydı söylediklerim :slight_smile:

4 Beğeni

Actros 2014 ile oyuna ilk kez bir rijid kamyon eklenmişti, bu oyuna kamyon veya kamyon-römork olayı gelmeyecek mi hiç? Avrupa yaygın kamyon-römork, Türkiye’de iç piyasada kargo firmaları ve mobilya tarzı yük için kullanılıyor.
image

4 Beğeni

Resmi olarak oyuna rijit şasi gelmedi hem bunun konu ile alakası yok. Tırsan ne vermek isterse onu yapıyorlar. Türkiye içine çalışan ve sosyalleşmesi, sosyal medyayı etkin kullanma kabiliyeti sıfıra yakın olan bir firmanın bu dorseleri eklemelerine izin vermesi bile mucize onu geçtim adamlar rijit şasi eklemedi ve bırakın Tırsan o kadar bile vermezdi zaten kendisi gerçekte o kadar rijit şasiye göre bir şey satmıyor hem Kayseri ve Bursadaki mobilyacılar Serin, Krone veya Tırsan’ın dorselerini kullanıyor.

Imgur

5 Beğeni

Resmi olarak oyunun tabanında (basede) Mercedes-Benz New Actros’da var, konuyla alakası var demedim ki hele bir sakin ol. Scs de çalışan birisine sordum.
Bu videoya göz at istersen, Tırsan kamyon üstü ve römork için tenteli kasa.
Youtube’de Nizamettin Akbaş isimli kamyon şoförünün eski çalıştığı firma kamyon römork kullanıyor.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-dorse-aft-otomotiv-2023-sifir-tirsan-frigorifik-motorsuz-treyler-bpw-1132815602/detay

soğutuculu tırsan dorse 2023 model :smiley:

1 Beğeni

image

Bugün güncelleme gelmiş.

1 Beğeni

@SiSL

“tirsan.sks.ch_3_dal.dumper_sc.dlc_tirsan.sii” isimli dampere ait .sii dosyasında body type için dryvan denmiş. Diğer dumper dosyalarında olması gereken “dumper” yazıyor. Yük mağazasında dampere alakasız yük çıkmasına sebep oluyor. Forumda biri paylaşmıştı. Bugünkü güncellemede düzeltilmemiş. Oradan aldım zaten.

Forumdaki konuya yorumda koydum. →
https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?t=324595

2 Beğeni