ETS 2 - The Isle Of Ireland DLC [Ana Konu]

6 Beğeni

İrlanda DLCsinden Sonra Ver Elini :tr::tr:Türkiye​:tr::tr:DLC

emin misin haber paylaşılmadı türkiye ile ilgili scandinava nordic birleşik krallık bunlar ön planda türkiye dlc si ile ilgili haber duymadım ben

fotoğraftaki mekanda dün gördüm sanırsam scania r model önünde super yazan tır vardı scania güncellemesinin geleceğine işaret ben öyle umuyorum

1 Beğeni

Add to your Steam Wishlist diyor. Daha Steam sayfası yok. Komiksin Pavel.
:rofl: :rofl:

1 Beğeni

ben pavel denilen o gözlüklü adama gıcık oluyorum kasıntı biri ağzına mikrofon dayıyo sade laf salatası getir işte şu oyuna yenilenmiş scaniayı mercedes actros L ve mp6 yı insanı sinir ediyor gelsede oynasak uğur kardeş

1 Beğeni

Parayı ver getirsin. Maddi getirisi olmadığı halde lisanslı kamyonlar ekleniyor, eski harita bölgeleri yenileniyor. Başka oyun firması olsa adını ETS 2025 yapıp iki katı fiyata kitlerdi o zaman alırdın Scania’yı, Mercedes-Benz’i.

1 Beğeni

kardeş o zaman youtubeye video yükleyip insanı heyecanlandırmıycak milleti umutlandırmaya hakları yok herkes scania mercedes actros bekliyor youtubede yorumlar var yalnız sen bana karşı niye böyle tavır sergiliyorsun anlamadım alırsın scaniayı meercedesi benim ehliyetim olsa ben o scaniayı mercedes actros L yi sürerim scs ye ağız göz eğmem param olsa ben kendime o iki tırı satın alırım bana karşı tavrın daha iyi olursa sevinirim kırıcı olmaya gerek yok ben hep iyi niyetle yaklaşıyorum sende öyle ol

alırım şüphen mi var yeterki sağlık versin allah ben scaniayı da sürerim mercedes benzde kazandığım paraylada yetim fakir sevindiririm duruşumla karakterimle de saygısını kazanırım tırcı abilerimin o gözlüklü pavel gibilerede eyvallah etmem

Evet İzlanda var İrlanda yok.

fırat kardeş ben scania ve mercedesten bahsetsem bana karşı tavır alnıyor yanlış birşey mi yapıyorum ben

Acaba hangisi?

4 ay önce eklenen mi? https://steamdb.info/app/3851260/

2,5 sene önce eklenen mi? https://steamdb.info/app/2386540/

Yoksa yeni bir tane mi?

Yakında… :hourglass:

Açıkçası bunu etkinlikte gösterdikleri için bugünkü yazının bununla alakalı olmasını beklerdim. Önümüzdeki sene Haziran gibi İzlanda’yı bekliyorum.

1 Beğeni

erkan kardeşim ben scania ve mercedes actros dediğim vakit neden bana karşı kin beslercesine tavır alnıyor ben yanlış birşey yapmıyorum

uzun lafın kısası scania ve mercedes kamyonuna ilgi duymam şuç mu

Recep, artık konuyu kirletmeyi bırakabilir misin?

2 Beğeni

Benim orda alırsın diye dediğim şey Farming Simulator. Biz Volvo FH beklerken ücretli içerikle Volvo FH5, VNR eklenmişti daha sonra bizde FH4-5-6-Aero modellerini aldık. Bu sene çıkan oyuna Volvo FH Electric eklediler FH5 modelleri güncelleme ile FH6 oldu ama Aero’yu eklemediler. Çok yakın bir süre önce çıkardıkları paralı paketle Actros MP5-MP6 Pro Cabin, Arocs eklendi çekici ve kamyon olarak. Böyle giderse gelecekteki oyunlarda Scania ve Daf’ta gelir ama cebinizden para çıkar.

İrlanda Adası → 84,421 km2
İzlanda Adası → 103.000 km²

Alanların küçüklüğünü ve ATS de bir yılda iki harita geldiğini göz önünde bulundurursak 2026 da ikisinin birden çıkma olasılığı nedir?

UK Rework’da duyuruldu. 2026 4.çeyrek için bir engel yok ortada.

ETS 2’de alışılmışın dışında bir yıl içinde 2 harita DLC çıkar mı dersiniz? (Yazın İzlanda, Aralıkta İrlanda. Ohh miss.)

5 Beğeni

Her araç için ayrı konu açıyorsun ya ondan olabilir bence.

Bu DLC için daha erken mi sizce?

1 Beğeni