ETS 2 - The Isle Of Ireland DLC [Ana Konu]

Manzaralar süper … :100:

12 Beğeni

Erken. Daha İzlanda var.

Bana kalırsa en az 2 senesi var.

Birde Steam sayfası dahi açılmış ama henüz resmi bir paylaşım göremedim. Unuttular mı acaba :laughing:

Güzel! steam sayfasıda gelmiş. İngiltere, İrlanda gibi ülkelerde 6x2/4 şasiler çok yaygın görüntülerde de bolca kullanmışlar. UK rework açıklandığında benzer ortamlar olduğu için burda da kullanılır demiştim, mantıklı olarak paralel şekilde yapacaklar UK ve İrlanda’yı.

@ugurekc şunu yazdığımızda taştaş geçen biri vardı hatırladın mı?

3 Beğeni

Yazıdan sonra herhangi bir duyuru yapılmadan sessiz sedasız steam sayfasının açılması :smiley: :smiley:

Aynı şeyi dün akşam aklımdan geçirdim neden olmasın ki. Zaten İzlanda’nın yol ağı belli. ATS’de çıkan haritaların yüz ölçümüne göre de ikisi Missouri kadar. Missouri normalde geçen sene çıkacak şekilde planlanmıştı ama yetişmediği için bu seneye kaldı. Yani 2024’te 3 DLC çıkacaktı ertelenmeseydi. ETS2 içinde bir senede 2 DLC neden çıkmasın ki.

Son Çıkanlar:
Nebraska → 200.330 km²
Arkansas → 137.732 km²
Missouri → 180.533 km²
Iowa → 145.746 km²

3 Beğeni

Eğer 2026’da ikisi birden çıkarsa bu ikisi Anadolu’nun ordövrü demektir. Önce ordövr tadında Avrupa’yı tamamla sonra ana öğün Anadolu. SCS’nin menüsü bu olabilir.

ordövr ne la
bunu hayatında kullanan var mı? başlangıç yemeği hadi çok coştun starter da
ordövr ne?

4 Beğeni

scs yi bu kadar planli bir firma olarak gormeniz beni kopartiyo her seferinde :rofl:

Yeni DLC’miz hayırlı olsun. UK Reworktan sonra gelmesi planlanmıştır diye düşünüyorum. İzlanda ve İrlanda’nın yüzölçümüne bakıldığında denildiği gibi aynı senede gelmesi olası, umarım ikisini de önümüzdeki sene görürüz.

1 Beğeni

https://www.instagram.com/p/DQR0VZqkdDU/

Resmi duyuru geldi.
Şaşıranlar neye şaşırıyorsa artık bizimkiler 24 saat önceden DLC yi bulup ortaya çıkarıyor. :laughing:

2 Beğeni
  • Euro Truck Simulator 2 için yeni bir harita genişletmesi: İrlanda Adası (hem Kuzey İrlanda hem de İrlanda Cumhuriyeti’ni kapsayacak şekilde) SCS Software Blog
  • Bu genişletmede oyuncular sahil yollarını, kır manzaralarını, taş duvarlarla çevrili dar kırsal yolları ve şehirleri keşfedebilecek. SCS Software Blog
  • Oyunda öne çıkacak bazı simgesel noktalar: Rock of Cashel, Ben Bulben, Belfast’taki Samson & Goliath vinçleri, Giant’s Causeway gibi doğal oluşumlar SCS Software Blog
  • Feribot limanları da oyunun harita bağlantılarını sağlayacak, yani İrlanda’yı diğer bölgelerle bağlayacak geçişler olacak. SCS Software Blog
  • Yazıda belirtiliyor ki şu anda gösterilen içerikler hâlâ geliştirme aşamasında; detaylar ve daha fazla önizleme ileride paylaşılacak. SCS Software Blog
3 Beğeni

Kapak fotosu RTX shader full+full ama oyun karton levha oyun oynama bize Pavel

4 Beğeni

Kapaktaki görüntünün oyunla alakasız olması oyun çıktığından beri var maalesef. Keşke artık bundan vazgeçip oyun içi görüntüden kapak yapsalar.

2 Beğeni

Nordic Horizons çıksaydı bi önce…