10 gün önce yayınlanan anadolu dlc duyurusu videosu ile 10 ay önce yayınlanan irlandanin duyurusu videosu aynı izlenme ve aynı beğeni almış ahahaha aklın varsa sıralamayı değiştirirsin pavel
(!)
Bizim (Türklerin, Türkiye’nin) oyun üzerindeki etkimiz, oyuna olan bağlılığımız hafife alınmasın ya. Sıradaki DLC anketinde büyük bir oranla öndeyiz. Türkiye’de çok sayıda kitlesi var. Yukarıdaki arkadaşın belirttiği istatistik de bunu destekler nitelikte. Bu gibi durumlar göz önüne alınsa DLC’yi 5-6 aya kalmaz elimize alırız.
tabii zengini zengin etmeye devam ![]()
Aslında izlanda ve irlanda çok küçük ülkeler yazın izlanda yıl sonu irlanda çıksa başka dlc duyrulmasa 2027 sonunda oynarız
Bu yoldan bırak tırı normal araba bile zor gidiyor hatta bazı virajlardan manevra bile yapman gerekebilir arabaya göre. Bu bölge yapılacağına yeni yapılan zigana tüneli eklenmesi daha doğru olur ağır vasıtalar o yolu kullanıyor çünkü, oranın da eski yolu gizli olarak ekleyebilirler güzel zor bir yoldur
Bende öyle düşünüyorum ama İrlanda için İngiltere Rework ile beraber çıkar diyenler var 2027 sonunda. Umarım öyle olmaz yoksa İrlanda çok çok erken duyurulmuş demektir. Diğer başlıktada yazmıştım zaten
Arkadaşlar İngiltere rework dısında yapacakları rework varmı başka gerçi Anadolu DLC çıkınca İstanbula yapmaları gerek ama
Going East > Fransa > İtalya
- DLC nin doğu sınırı çizildi.
- DLC içindeki tüm şehir sınırları çizildi.
- Haritadaki 31 şehrin otobüs terminalleri eklendi.
- Haritadaki 31 şehrin açıklama kısmına gerekli bilgiler yazıldı. (Bazılarını ilerde belki detaylandırırım)
- Renault Trucks hariç (2 haftadır sitelerine erişilemiyor) tüm Markaların bayi ve servisleri eklendi. (Ford Trucks dahil)
- 10 Önemli Fabrika ve açıklamalarına fabrika ile ilgili bilgiler eklendi.
- DLC ile ilgili 7 adet fotoğrafın konumları haritada işaretlendi.
- Road to the Black Sea DLC nin yolları çizildi.
- Yolları yavaş yavaş çizmeye başlarım.
- Harita = ETS2 Soul of Anatolia - Google Haritalarım
Yollar henüz çizilmedi ama yine de kafanızda DLC ile ilgili bir şeyler oluşmaya başlamıştır diye düşünüyorum. Tahminime göre DLC de minimum 20 şehir olması gerek o potansiyel var çünkü.
güzel olmuş aynı performans cds için de bekleriz
Key verirsen neden olmasın ![]()
key var da harita eksik zuahaha ![]()
Yardımcı olabileceğimiz bişey varsa söylemen yeterli elimizden geldiğince artık.
(Ben bi yerimi kapayım steamdan istek atayım da key mey gelir belki sjsjsjsjs)
Merhaba arkadaşlar. Bunu konuşmak için henüz çok çok çok erken ama SCS forumdaki “Soul of Anatolia DLC’sinden sonra hangi DLC yapılmalı” anketini görünce kafama bir şey takıldı.
Şimdi diyelim ki 2026 sonu gibi İzlanda yayınlandı. 2027 başı veya ortası gibi de Soul of Anatolia’dan sonra yapılacak olan DLC duyuruldu. Eğer Soul of Anatolia’dan sonraki DLC Türkiye’nin geri kalanı olursa, biz aynı anda aynı ülkenin iki farklı DLC’sinin yayınlanmasını mı bekliyor olacağız?
Rusya, Ukrayna, Belarus tarafları malum sebeplerden dolayı zor. Kafkasya zaten Türkiye bağlantısı olmadığı için olamaz. Orta Doğu tarafları da Türkiye bağlantısı olmadığı için olamaz(Alanya sınır çünkü). Türkiye olmazsa tek seçenek İspanya bağlantısı sebebiyle Fas oluyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Araya bir Kuzey Afrika atabilirler belki, bir Adanalı olarak Allah yardımcım olsun o zaman… Kim öle kim kala.
Ek: Sokak görünümleri bütün Kuzey Afrika’da çok kısıtlı hatta yok gibi bir şey, araştırma gezileriyle de bütün bir bölge haritalanabilir mi bilmiyorum. Anadolu halen sokak görünümleri en zengin olan bölge. Bu mantıkla bakarsak da hemen arkasına diğer DLC’mizi görebiliriz tabi yapmayı seçerlerse.
BMC İzmir Anafabrikası’nı unutmuşsunuz.
yol üstünde generic bir yer diye koyarlar
İzmir Otogar’a çok yakın bir konumda. Servis için burayı tercih edebilirler. Başka bir konumla uğraşmaya gerek kalmaz. Garaj+Servis. Bir taşla iki kuş. Pavel sever böyle imkanları.
Benim anlamadığım bir detay var. Mesela Ankara otogarı gerçekteki gibi mi yapılacak. Yoksa oyundaki belirli otogarlardan bir mi konulacak? Scs bu otogar işine kafa yoracak mı pek emin değilim. Ayrıca otogarlarla ilgili gerçeğe uygun olacak diye bir yazı görmedim şahsen. Bilgisi olan cevap verebilir mi?