ETS 2 Soul of Anatolia DLC - Türkiye Haritası [Ana Konu]

Ben her otogarı gerçek yapacaklarını pek sanmıyorum çünkü ölcekten dolayı olmayabilir örneğin İstanbula esenler otogarı yapılmayabilir ama bazı şehirlere illaki gerçeğe yakın yaparlar

1 Beğeni

Öyle bir şey yok. Aktif şehir olan her yerde otobüs terminali olacak. Modlar kadar yoğun ortam olmasa da ne varsa ets tarzınds ekleniyor.

Önemli fabrikaları eklememin sebebi oyundaki markaların ülkemizde fabrikaları olduğunu göstermekti. (Tırsan yerli marka, Ford ise vip bu ikisi hariç) Eklediğim fabrikalardan konuyu anlamışsınızdır zaten.
Önemli fabrikaların amacı farklı olsaydı BMC, Otokar, Oyak-Renault, Toyota, Tofaş, Hyundai, Karsan, Isuzu, Togg, Türk Traktör, gibi bir çok fabrikayı eklemem gerekirdi ama amaç oyundaki markaların fabrikalarıydı.

Bu ayrıntıyı biliyorum fakat BMC oyunda olmasa da aşağıdaki gönderide belirttiğim gibi otogara yakın bir konumda olması ve Türkiye’deki ilk dökümhane, ilk dizel motor üretimi, ilk çıraklık eğitim merkezi, ilk turbo motorlu araç, ilk yerli hafif ticari araç, ilk çevreye duyarlı doğalgazlı otobüs, ilk tam alçak tabanlı otobüs ve ilk yerli taktik tekerlekli zırhlı araç üretimi gibi sektöre yön veren ilkleri gerçekleştiren BMC’nin 1964 yılında burada kurulmuş olması dolayısıyla İzmir için diğer fabrika konumlarına göre daha öncelikli bir tercih olabilmesi oldukça yüksektir.

Bu şekilde hatrı sayılır önemli fabrikalarımız var ve ismi aynı olmasada farklı isimlerde benzer yapıları ekleyerek şirket yapabilirler.
Benim aklıma takılan önemli konu ise DLC deki şirketlerin ve akaryakıt istasyonların isimleri.
@SiSL Selçuk abi Allah için Rad to the Black Sea da garip garip isimler vardı bunda bari yaratıcı Türk isimleri koyun. Hani IKEA falan onları anlarım global firmalar ama zart zurt gerek yok be abi. Tamam araç departmanındasın ama lafını dinleyeceklerdir yada Türk olduğun için sana bazı şeyleri danışmak isteyebilirler.

1 Beğeni

Mesela simuş turizm, hasan usta olsun falan filan yoksa cdsde atar giderli şirket isimleri yapıcam

17 Nisandan bu yana 12 gün geçmiş ve değişiklik bu şekilde.

4 Beğeni

heart of russia’yı yok etmeliyiz ama zor şu an

1 Beğeni

şu HOR’u salsalar kaldıracakları paranın haddi hesabı yok :grinning:

3 Beğeni

:tr::tr::tr::tr:2028 Yılı Soul Of Anatolia Yılı Olacak Bence
Sonrada Türkiyenin 3. Devamı İse Akdeniz Bölgesinin Doğu Anadolunun Devamı Güneydoğu Bölgesi Olacak Bide Karadeniz Bölgesi Bence Net Türkiyenin 3. Devamı İse 2029 Yada 2030 Yada 2031de Bence Olur

1 Beğeni

Bide İzlandayı İrlandayı Aradan Çıkarsalar Tamamdır

Türkiyenin 3.Devamı 2027 De Duyurulur Bence
2029 Çıkar

2027 yilbasi soul of anatolia

Yerli dorse firmaları da ilgi gösterir umarım oyuna.

Merhabalar ,

Gerçekçi tahminle 2028 Sonbahar’da Soul Of Anatolia DLC’si çıkar , 2030’da Kafkaslar DLC ile birlikte Türkiye’den Karadeniz Bölgesi , Doğu Anadolu Bölgesi’nin bir kısmı , Gürcistan , Ermenistan ve Azerbaycan çıkar ardından 2032 yılında Türkiye’nin Güneydoğu Anadolu Bölgesi ve Doğu Anadolu Bölgesi’nin kalan kısmı çıkarak , Orta Doğu Bölgesi’ne çıkacak olan DLC’ye zemin yapmış olurlar.

1 Beğeni

Kafkaslar ne alaka :joy: trnin kalan kısmı dışında gerisi boş

1 Beğeni

Abi bir anda Morocco DLC duyurulmaz dimi bizim DLC den sonra hahahaha

Ural Dağları’nın güneyinden Zengezur Koridoru’na kadar Kafkaslar Bölgesi olarak geçer , Rusya-Ukrayna Savaşı’ndan dolayı Kafkaslar’a gidiş sadece Türkiye üzerinden gözüküyor dolayısıyla Türkiye’nin ikinci etabının gelmesi için Kafkaslar Bölgesi’nin gelmesi gerekiyor.

Mis gibi DLC duyurulmuş. Hem fabrikayı koydurup hem F-MAX’ı yaptırıp deli PR yapma şansı ayağına gelmiş ama sen de o vizyon yok. (Ford Otosan)

Ondan sonra biz niye bu haldeyiz sebebi bu vizyon.

4 Beğeni

Buralar bayağı sessiz kalmış. SCS de sessiz. Umarım ilerleyen günlerde bu sessizliği bozan bir gelişme olur. DLC’yi istek listenize eklemeyi unutmayın.