SCS forum’daki bir sonraki DLC neresi olsun anketi güncellenmiş, Türkiye’nin kalan kısmına oylarımızı verelim dostlar Poll: Which area should SCS add to ETS2 next? - SCS Software
İstanbul Park’ı koyarlar mı sizce? Olmalı mı?
ahahah aksaray’a kadar deyince bunlarin zaten dogal olarak anlasilmasi gerekiyordu ama illa benim yazmam beklendi herhalde eheh
CDS’deki mekanik deformasyon sistemi karşılığında Mersin’i takas edelim
SOUL OF ANATOLIA DLC RELEASE TÖRENİ DOLMABAHÇE SARAYINDA OLMALIDIR!
İSTANBUL PARK SOUL OF ANATOLIA DA OLMALIDIR.
İHTİYAÇ DEĞİL ZORUNLULUKTUR.
Yavuz Sultan Selim Köprusunden Osmangazi Köprüsüne giderken dibinden geçip görmeden gitmek olmaz. Hatta F1 aracı malzemesi bile taşınır. SCS bu fırsatı kaçırmamamalı.
@SiSL abi siz yine arada bir yazabilirsiniz ‘Mersin yok Adana yok’ diye… Millet DLC çıkana kadar unutur. ![]()
Bu arada İstek listesi hatırlatma. ![]()
Türkiye’deki gelişmeler SCS tarafından takip ediliyorsa dediğiniz şey çok makul bir istek. Tabii ki pisti yapmalarını beklemiyorum ama oyun içerisinde İstanbul konumuna taşınan yüklerde “F1 Araç Malzemesi” “Yarış Arabası Malzemeleri” gibi bir yük başlığı koyarlarsa güzel olur. F1 bir marka olduğu için isim hakkını SCS satın alamayabilir.
Bu mantığa göre 2027 sonbaharda İrlanda çıkmış olsa İrlanda için 2 yıl beklenmiş olacak.
Daha yolun başındayız bence bu tarz soruları sormayın artık ![]()
Bak bende merak ediyorum mesela ATS de milli parkları ekliyorlar, hani diyorum acaba Uludağ milli parkını da eklerler mi hani sadece düşünüyorum sormuyorum…
Çok güzel düşünmüssün otobüs turizm açısından mantıklı.
62 kez linke tıklanmış ama forumdaki “Second half of Turkey” seçeneğine 36 kez basılmış. Foruma üye değilseniz kayıt olun basın gençler zor bişey değil.
Evet, çok haklısın. Her yerde senin haritadan dolaşıyor. Özellikle paylaştığın konsept haritadan sonra ortalık iyice karıştı, arkasını kim toparlarsa artık…
Yaklaşık 6 yıl önce paylaşmıştım yeni değil. Yıllar sonra ortalığı karıştıracağı aklıma gelmezdi. Ama Soul of Anatolia’ya uygun yeni konsept yapıp ben toparlayım bari. ![]()
6 yıllık bir haritanın, durumu bu hale getireceği kimin aklına gelirdi. ![]()
İnanmak istemedik…
Az önce şöyle bir yol keşfettim. Bayburt Derebaşı Virajları. Trabzon’a da bağlı olabilir. Söylemek için çook çookk erken ama DLC’nin ikinci partında mutlaka olması gereken bir yol diye düşünüyorum.
Bu arada DLC’yi istek listenize eklemeyi unutmayın. Euro Truck Simulator 2 - Soul of Anatolia Steam'de
Gizli yol olarak eklenirse efsane olur sınırları zorlamak isteyen kişiler için
"Bayburt ile Trabzon (Of) arasındaki D915 karayolu üzerinde bulunan Derebaşı Virajları (Soğanlı Geçidi), dünyanın en tehlikeli yolları arasında gösterilen, son derece keskin ve dik virajlara sahip bir güzergâhtır.
Bu yolun ağır vasıta geçişi ile ilgili durumu şu şekildedir:
- Genel Durum: Yol, 29 keskin virajdan oluşur ve oldukça dar, stabilize (toprak/mıcır) bir yapıya sahiptir.
- Ağır Vasıta Uygunluğu: Teknik olarak araç trafiğine açık olsa da, keskin virajlar, uçurum kenarları ve yolun darlığı nedeniyle ağır vasıtaların (TIR, kamyon) geçişi için oldukça riskli ve zorlayıcıdır.
- Kışın Kapalı: Bölge 3.500 metre rakıma yakın olduğu için kışın ağır vasıtalar dahil trafiğe kapatılmaktadır.
- Önerilen Güzergah: Ağır vasıtalar ve büyük araçlar için genellikle bu güzergah yerine Bayburt-Trabzon arasında daha güvenli olan Zigana Geçidi veya Kop Dağı güzergahları önerilmektedir.
Özetle, yol binek araçlar için adrenalin tutkunlarının rotası olsa da, ağır vasıta geçişi için tehlikeli ve uygun olmayan bir yoldur."
Eklenmesine gerek yok bence. Harita ölçeği yetersiz kalır