ETS 2 Soul of Anatolia DLC - Türkiye Haritası [Ana Konu]

Kütahya yoksa almıyorum arkadaş :smiley: :smiley: :smiley:

1 Beğeni

Kütahya riskli bir bölgede. E90 yapılınca Eskişehir yapılıyor. E96 yapılınca Afyonkarahisar ve Uşak yapılıyor. Kütahya haliyle bermuda şeytan üçgeni ortasında kalıyor. 1/19 ölçek ile Kütahya’ya yer kalırsa yapılır yoksa maalesef.

Dediğim gibi araştırmam bitince artılarıyla eksileriyle konuşuruz 1 ay süre verin bana.

Resmi duyuru henüz gelmedi ama şimdiden hayırlı olsun. :tr: :tr:
İstek listesine eklemek için bile sabırsızlanıyorum.

3 Beğeni

https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?t=341660&sid=cfb84973ff39c537b066f72b64386f2a&start=60
Turkey yazmışlar, saçma sapan bir tartışmanın ardından Türkiye yaptırdım.

8 Beğeni

Yıllarca bugünü bekledik, buranın yıkılması lazımdı. Herkes nerede?

8 Beğeni

Uzun yıllar boyunca beklediğimiz harita genişlemesi sonunda aydınlığa çıktı çok sevindim. :slight_smile: Fakat 81 ilin ilk çıkışında olacağını zannetmiyorum. Umarım yakında resmi duyurusu yapılır.

1 Beğeni

Resmi duyuru ne zaman yapılacak acaba? Belki Cuma günü paylaşırlar veya 23 Nisan özel günde de duyuru yapabilirler.

Benim anlamadığım IGN bu videoyu neden paylaştı yani SCS paylaşmadan. Videonun fake olma ihtimali akıllara geliyor. Umarım değildir.

78 ilimizin tamamının gelmesini açıkçası beklemiyorum. Yani keşke gelse ama. Birde 1:19 ölçeğe nasıl sığdıracaklar acaba ?

1 Beğeni

2027 oyna artık hadi sıkıldım

Scs Software bir zamanlar yok otobüs gelmez yok Türkiye nin devamı gelmez diyordu tükürdüğünü yaşamaya başladı :))

Kırklareli yine gariban kalırsa vay gülüm :joy:

1 Beğeni

Merhaba Bişey İzmir Çeşme Bergama , Aydın Didim Kuşadası , Muğla Bordum Marmaris
ve Manisa Turgutlu Soma Akhisar Salihli :persevere:

Listeye eklendi. Başka var mı istediğin?

Fatih kumru yapay zeka mısın doğru söyle

6 Beğeni

Ne olmuş ya? Biz boyama paketi bekliyorduk:))

12 yıl olmuş madem…
Asalım BAYRAKLARI :tr::tr::tr::tr::tr::tr::tr::tr::tr:

3 Beğeni

:joy:

19 Beğeni

Zaten bunu biliyorduk. SCS Promods’a emekleriniz boşa gitmesin yapmayın demişti geçen sene özellikle ofislerinde ağırladıklarında bu konu illaki konuşulmuştur.

1 Beğeni

2019’dan beri Mersin ve Hatay dışında elini sürmediler ülkeye ama sağlık olsun

“şaşırtıcı”

4 Beğeni

Promods yapmayacak çıkınca dlc çünkü biliyorsununuz Promods daha kaliteli oluyor sizce yaparlar mı

2 ay yoktum bilerek yazmadım hala aynı muhabbetler dönüyor. 5 yıl da olmasam muhtemelen aynı şeyler tartışılacak. Düzenli şekilde feedback toplayıp nerede neresi olur nasıl olur nerelere dikkat edilmesi gerekir diye uğraşacağınıza o ne demiş promods yapmamış kaliteli olurmuş muhabbeti çevirmeye gerek yok.

12 Beğeni